måndag 9 november 2009

Julklapp

Tänkte på en sak. Jul närmar sig och i år känner jag mest glädje över alla som kommer hem. Aldrig har jag längtat efter mina vänner och mmin familj så mycket som nu.


Men eftersom jag är förälder till två snart 2-åringar, vilket kostar en hel del pengar, så tänkte jag ta tillfället i akt och önska saker som vi faktiskt behöver, samt vill leka med(A&J anm)

Så håll i er:

1. Dockor, dock-kläder och annat som hör dockor till.
2. Snöleksaker.
3. En ny film, tex mumin, pippi eller nåt sånt.
4. käpphästar
5. Presentkort på en värd klädbutik.

God Jul!

2 kommentarer:

Lene sa...

Jeg har et spørsmål til deg. Jeg har lagt merke til at barna dine alltid går i rosa/hjertemønstret etc og leker med dukker og har neglelakk(jeg trodde faktisk de var jenter de første ukene jeg leste bloggen). Alt dette syns jeg er supert da det bryter med de stereotype kjønnsrollene. Men leker de noengang med biler og gjør gutteting? Interesserer de seg bare for såkalte jenteting?
Jeg synes det er spennende (og utfordrende) hvordan man skal lære barna sine at alt er ok - både blått og rosa, biler og dukker. Uten at det tipper for mye til den andre siden så de vokser opp og blir forvirrede, eller mobbet i skolen. Man skal jo ikke presse dem til å bli jenter heller. (Uten at jeg sier at du gjør det, jeg er bare interessert).
Liker bloggen din! :)

Anonym sa...

Måste säga att den kommentaren säger allt