fredag 6 november 2009

Mmm

IMG_9516
Dom här två bilderna säger mycket om vårat kommande bröllop, dom är som socker för mina ögon.

4 kommentarer:

Ivana sa...

Åh det kommer säkert att bli alldeles förträffligt. Älskar den fina pionen i bilden till vänster och bröllopskläderna på den andra bilden. Så lätt och fint, som en skön sommarbris.

Anonym sa...

Känns som lite USA över din bröllopsfixering. Menar då att i det stora landet i väst med dess ideal och värderingar så uppfostras flickorna till att bröllopet är det stora målet i livet. Se alla dessa program på TV dessutom. Bridezilla och alla andra "dokumentärer". Det farliga med en sådan här målmedveten fixering är att sen när bröllopet är över... Vad ska du se fram emot då? Det är då depressionen kommer. Det dessa USA-flickor har levt för - det stora livsmålet - är borta. Inget att leva för längre, inget att se fram emot. Hoppas verkligen INTE att du blir så och att du även har visioner att vara lycklig som gift och inte bara är ute efter den stora festen.

Teres sa...

Haha okej, nej men du behöver inte oroa dig kära anonym. Bröllopet har och kommer aldrig bli "mitt stora mål här i livet" så du kan slappna av och du behöver inte oroa dig för mig. tack och bock.

Teres sa...

Ivana: Jag älskar också pionen.