onsdag 4 november 2009

Fantasier


Black Cloud, originally uploaded by Federico Erra.

Igår när vi var och tränade "råkade" jag titta in i omklädningsrummet där killarna/männen/pojkarna byter om. Jag såg en snopp, det var helt okej. Jag hade ändå frivilligt tjuvkikat in för att kanske få se lite lite hud. Men mest för att det kändes som om man gick i skolan igen, lite spännande och allt det där.
Sen när vi går vidare och är på väg upp för en trappa lyfter helt plötsligt en man upp ena sitt ben på trappräcket för att stretcha, och hej å hå så fick man se lite mer snopp, denna gång inte lika välkomnande då det kändes ytters märkligt att var så nära den mannens privata delar. Så ogenerat från hans sida, så otroligt obekvämt från min.

Men det var egentligen inte det de skulle handla om, utan den här händelsen fick mig att berätta för mina kära träningsvänner om min dragning till nakna män(helst och oftast min egen)som ligger i en säng, med enbart glasögon och en bok. Med täcket upp till strax under naveln. Hej kåtslag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha, ljuvligt inlägg. Men jag tror faktiskt jag ska prova den där upphetsningsgrejen på mannen min. Utan glasögon då tyvärr, men bok, halvtäckande täcke och sen vips, kåtslag. Kanske. Jag vet ju inte. Spännande!

Tack för att du bloggar. Du inspirerar mig varje dag. Vackra du!

Tant Grön sa...

Lovely!

Överaskande snoppar kan ju vara lite jobbigt, hi, hi.