tisdag 17 november 2009

Så här ligger det till.

2111nar
Det är många bollar i luften nu skulle man kunna säga, allt är roligt så det går som inte att inte göra dom. Dessvärre är jag gräsänka den här veckan och livet som ensamstående morsa är tungt.
I morse hade jag och Julian ett galet bråk om hans hjärtpjamas, jag ville ta på honom hans paris-tröja och han ville ha på sig pjamasen, det slutade med att han blev så arg så han spydde. Hurra för den morgonen!

Kvällen har dock varit trevligare och just nu håller jag alla mina tummar på att de ska somna i lugn och ro, då ska jag dricka julmust i glasflaska, hitta julpynt och sen sova.

Ps: Det blev Paris-tröjan D.s

6 kommentarer:

A.M.O. sa...

Hear hear! Hur många gånger bråkade vi inte om kläder tills vi till slut inte orkade ta fajten mer? Jag vet inte, men många gånger. Som tur var förstod Sockertoppen ganska snabbt värdet i att ta på sig regnkläder om det regnar och vantar om det är kallt ute.

Kråkan sa...

Heja morsan!

gotteochvi sa...

sv; ja, ellerhur?! vill oxå ha!

syrran sa...

Drick inte upp alla innan jul =)

Wirre sa...

visst kan det vara tufft vissa dagar att vara ensamstående. Stort grattis till att du orkade vinna tröj-fighten trots kräka =) där hade jag nog lagt mig

Teres sa...

syrran: Haha kan bli svårt, du borde också köpa en back så vi har en backup(haha ordvits)

wirre: haha ja fast det var nog mer julian som gav sig, han bara när han såg kräket, ojdå! sen var han lugn och förvånad och tog av sig pyjamasen.