onsdag 13 januari 2010

Vad som inte visas.

De stora bloggarna får nog tonvis med hatkommentarer, vissa visas andra inte. Jag är inte så van med det, jag blir fortfarande förvånad när jag ser de där orden nån anonym har skickat, orden som sticker i ryggen likt knivar.

I början av vintern fick jag en kommentar av en brud som påstod att jag skulle ligga med hennes kille, som dessutom mailade samma sak till min fästman osv, det var då jag valde att börja med kommentarsgranskning.

Sen dess har jag fått diverse kommentarer om hur ful jag är och att jag skriver som en kråka. Sen har jag också fått vissa elaka kommentarer om mina vänner som bara är påhitt och annat skit. Dessa kommentarer väljer jag att inte publicera.

Tänkte bara så att du anonym inte tar illa upp, för det är verkligen DET sista jag vill.

17 kommentarer:

Emma sa...

Förstår att det gör ont men försök komma ihåg att deras ord bara är tecken på hur illa de tycker om sig själva. Dessa tragiska människor mår bara bra själva om de får trycka ner andra. Tack för en fin blogg Teres!

gotteochvi♥ sa...

det är så roligt att alla som skriver påhopp och elaka kommetarer i ens bloggar alltid är anonyma. show some stake för fa-an!

Jessica sa...

Skittrist med sådana kommentarer..! Hoppas du vet med dig att du är bra precis som du är! Har läst din blogg ett (bra) tag men är dålig på att kommentera.., gillar din stil! Dina bilder och din text blir liksom en present med de godaste karamellerna, man blir så glad!

Petra sa...

Hittade igen din blogg efter tips från min vän. Jag ÄLSKAR det ni har gjort med lägenheten. Det var så det var menat att vara. Jag kunde aldrig fylla upp den själv. Och nu bor det ännu en gång en fin liten familj där och det osar kärlek för hela slanten. Tack för att ni tar väl hand om lägenheten, för även jag älskade den och såg all dess potential men jag gick alldeles vilse i alla kvadratmetrar. Köket blev ju helt underbart i rosa! Jag kan tänka mig Per-Erik att han går och river sig i huvudet när han tittar in ;) Mvh Petra

Linnea sa...

Jag hittade din blogg för någon månad sedan och även om den bara är en i mängden på min bloglovin så sticker den alltid ut och har alltid något intressant som får mig att vilja ha mer.

Vad människor är patetiska. Det är tragiskt hur dem alltid måste hoppa på individer som vanligen inte gjort dem något ont. Tyvärr finns risken bara man existerar, fick hatkommentarer på min lunarstorm när jag var 13, polisanmäl och jobba på dem bra delarna i livet. Det finns alltid märkliga människor så fort man exponerar sig för det, som går utanför dörren. Men även då kan man välja att strunta i dem otäcka konstiga individer man stöter på. Men jag ber dig att snälla, Snälla, SNÄLLA sluta inte blogga för jag skulle inte vara ensam att sakna den.

sofie sa...

Du skriver fint, ser gudomlig ut och dina vänner ser lika rara ut. Fy för all negativ energi som studsar runt där ute... den behöver stängas ute. En lycklig person säger inte elakheter till andra. Vi borde tycka synd om dem.

underbaraclara sa...

http://pthegirl.blogspot.com/2010/01/min-gamla-lagenhet-i-nya-klader.html

systrarna stenlund sa...

Shit vad sjuka saker folk får för sig att skriva! Brukar hata kommentarsgranskningar eftersom många bloggare vägrar publicera ifrågasättande kommentarer och bara väljer att publicera snuttegulliga saker. Men när folk skriver så där sjuka saker som du nämnde så är det verkligen inte konstigt att du kommentarsgranskar. Jag fattar inte vad man vinner på att sprida ut psykopatiska lögner om folk! Snacka om att sakna en och annan skruv. För övrigt är du inte ful! Du är vacker tycker jag. :) Och du skriver ej som kråkan, du har ett vackert, poetiskt, ärligt och radikalt sätt att skriva.

/Maria

Linda sa...

jag tycker du är bra och har fina och bra ord. vill ha fler spellistor av dig, de är så grymma! skulle va en dröm om du orkade för du har så bra smak och jag älskar att hitta nytt. ha det fint! /Linda

Caroline sa...

Oj, vilket sanslöst ohyfs! Sånt har jag turligt nog sluppit hittills. Jag tycker du passar bra på nätet och inte behöver du ligga med någon heller.

Anonym sa...

men tänk på mig då! hur ska jag som anonym blogg-stalker nu få min bekräftelse? nä du, att blogga med kommentargranskning är som att äta kola med papper på...
/nanymon

Amanda sa...

Du anonym, vad menar du riktigt? Jag fattar verkligen inte det där med "kola med papper på"? Och vaddå "du få bekräftelse"? FÖRTYDLIGA!

Teres sa...

Tack för alla era fina och peppande kommentarer. Tackar ödmjukast.
Linda, jag lovar att jag ska ge dig en superlista alldeles snart!

och till anonym, en stor skål med kola med papper på till dig, en jättestor!

Anonym sa...

Ironi (grekiska είρωνεία eironeía, bokstavligen "omkasta", "förställa") är en stilfigur som innebär att det finns en skillnad mellan vad som sägs och vad som egentligen menas. Publiken, åtminstone en del av den, förutsätts även vara införstådd med detta. Ironi kan vara humoristisk, men behöver inte vara det. Den kan användas för att undvika öppen konflikt, för att locka till skratt och för att antyda sidor av en företeelse, en person, en tanke etc som man anser svåra eller olämpliga att utpeka öppet.

Ursäkta om jag var otydlig
/sjukt anonym!

Ellinor sa...

men jösses, din stackare, det är inte kul att bli påhoppad utan att kunna försvara sig.

Kom ihåg att jag gillar i alla fall att läsa din blogg,

bry dig inte om puckon som finns de är bara avundsjuka.

kat sa...

lustigt det där med elaka kommentarer, att kommentera bara för att vara elak. Det är ju en annan som om man argumenterar, vi är ju inte alltid ense om allt vi människor, men att kommentera elakt bara för att.. nä, det går bort, så jag förstår dig verkligen.

trist bara att det ska vara så

Sara sa...

Va fräckt! Bry dig inte om sånt i den mån det går, det är svårt som fan att inte ta åt sig. Jag tycker iallafall att du är fin, skriver utmärkt och är alldeles övertygad om att du säkert inte är ute efter min kille.

As you were.
kramar