måndag 18 januari 2010

Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva.

För ett tag sedan lånade vi ut lite grejer till några vänner som just hade fått tvillingar, och igår när jag kom hem från jobbet hade dom lämnat en del av det utanför vår dörr samt ett par paket.

I paketen låg böcker och däribland Ann Heberleins bok Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva.

Jag har nu suttit med boken i mina händer i 20 minuter och vågar inte börja läsa den. Jag vill så hemskt väldigt mycket men jag är rädd.
Men jag har förstått att den är väldigt bra och jag har dessutom lovat mig själv att våga läsa och se saker som skrämmer mig.

Så nu kör jag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är en bra bok. Och en viktig bok. Jag har läst den och blev faktiskt lättad över hur bra jag mår, och har mått, även när jag mått som sämst.

Det är ju förstås individuellt. Jag ville ta livet efter att ha läst Vad gör alla superokända människor hela dagarna? Den fick livet att verka så futtigt och ovärdigt.

Anonym sa...

Jag klarade inte av att läsa färdigt den boken. Den gav mig sådan ångest, jag låg klarvaken hela natten efter att jag börjat läsa den. Hoppas du orkar ta dig igenom den, den är säkert mycket bra! /Sofie

MANNY-KEN sa...

Den är bra, men skitjobbig. Man måste verkligen inte läsa den boken.

physalis sa...

Jag köpte den faktiskt igår och började på den idag. Än så länge så gillar jag den. Hon skriver med både hjärna och hjärta. Rättframt. YOU CAN DO IT!

Lisa sa...

Nu tänker jag att jag också måste läsa den här boken...

Teres sa...

Nu har jag läst halva, den är jobbig... väldigt jobbig, tung.