lördag 2 januari 2010

En parentes.

För ett tag sen fick jag en fråga av en vän om vad mina barn tycker om att jag är ute så mycket. Med ute menade han att jag festar och spelar skivor.

Jag låter inte mitt "jobb" eller min lust för dans gå ut över mina barn. Dom lägger sig klockan 19.00 på kvällarna så dom ser varken mig gå hemifrån eller dricka alkohol. Jag stiger upp på morgonen och jag tar hand om dom som föräldrar gör.

Då kan man fråga sig om kanske min fästman blir lidande av allt det här, men eftersom jag drar in pengar på mitt spelande och att jag faktiskt inte är ute jämt så är svaret nej.

Som sagt, en parentes.

8 kommentarer:

gotteochvi♥ sa...

och för övrigt är jag less på folk som överhuvudtaget kommenterar när en >mamma< med småbarn befinner sig på krogen. som om vi skulle ha något slags större ansvar för våra barn än vad männen har? Ingen har, någonsin, ifrågasatt när min sambo supit sig full på krogen men däremot jag som mamma (läs; ung mamma) får inte vara full, det anses tydligen som oansvarigt och ett bevis på att jag inte kan ta hand om mitt barn.... Bara en parantes!

Viktoria sa...

Min spontana reaktion är - vilken konstig från du fick. Sedan tänker jag efter och nej, det är antagligen ingen konstig fråga. Du är ju kvinna... Hade du varit man hade nog ingen ställt den frågan. Då hade den varit konstig.

Jag tycker du verkar vara en ypperlig förälder. I alla fall som det framstår här på din fina blogg!

Elin sa...

Jag tycker inte att det bara handlar om att man är man eller kvinna utan snarare Förälder med stort F. Vilka sorgsna föräldrar man skulle bli om man tvingades sluta med sina intressen bara för att man har barn. Så länge din man gillar läget och tar hand om dem de kvällar du jobbar så fortsätt du med det du är bra på och tycker är roligt! :) Tack för en bra blogg!

Kråkan sa...

Men teres du vet väl att en man kan ju varken sköta barn eller hushåll!

Kvardagsdiva sa...

Go Teres!
Om jeg blir halvparten så fantastisk mor som deg blir jeg kjempelykkelig!

Catrin sa...

Vad bra att du tar dig egentid. Det är nyttigt att få klä av sig mammarollen ibland (även om man aldrig sluta vara mamma & bry sig Såklart!). Ha det gott!

Karin sa...

När kommer du och spelar i Sthlm? *Längtar*

Amanda sa...

Folk är ju dumihuvet, så är det ju bara. Säg vem det är så tar vi det utanför.