måndag 11 januari 2010

Detaljer

finfintt
Jag tycker det är så fint med nåt annat än en blomma eller vit näsduk i bröstfickan på en kavaj. Speciellt om man är brudgum.

7 kommentarer:

underbaraclara sa...

ja det är himla fint! jakob hade tårtpapper

Anonym sa...

Hej Teres.
Jag har läst din blogg i flera år för att du skriver så fenomenalt att jag aldrig blir less. Jag har en sak på hjärtat som jag hoppas att du ska kunna hjälpa mig med. Såhär ligger det till: jag har, precis som du, haft tunga vidriga komplex för mina tänder hela livet. Detta är något som jag aldrig orkat ta i, det har känts skamligt att vara så fixerad vid något ytligt. När jag läste om din tandreglering började jag ompröva, och gjorde det varje dag i typ två år. När jag så skrapat ihop lite mod och kom till tandläkaren visade det sig att mitt bett förskjutits nåt så jävulskt att jag riskerar att slita ut hela käkleden om inget görs åt saken. Jag har liksom inget val, nu blir det tandställning. Jag har "erbjudits" en medicinsk förevändning för att bli av med alla satans demoner. Jag kommer att få tandställningen om några veckor, och fyller 23 i mars. Jag är så himla himla rädd och känner mig så liten. Jag har världens finaste fästman och de bästa vännerna och familjen på jorden, men det känns inte som att någon riktigt kan förstå mig där jag är nu. Jag undrar hur du gjorde för att klara av din period med tandställning? Hur laddade du upp mentalt? Har du några tips till mig? Jag har kommit så långt att jag lovat mig själv och min kille att jag ska äga mitt jävla krom - och måla läpparna varje dag och skratta stort, men just nu känns vägen dit så lång... Självklart förstår jag att din tandregelering säkert var lika smärtsam och privat som min kommer att bli, men jag vore så tacksam om du hade nåt till mig... Hur ska jag göra för att känna mig fin när jag har något som drar uppmärksamheten till sig, på det ömmaste stället på kroppen?
Malin

Bitter o Co. sa...

Sannerligen!

gotteochvi♥ sa...

verkligen!

underbaraclara sa...

Anonym: nu vad ju inte frågan riktad till mig men jag vill ändå svara: Jag tycker att det är vrålsnyggt när "vuxna" har tandställning. Charmigt, fint, bara massa plus tycker jag. Om man talar rent estetiskt. Sedan kanske det gör jätteont...vad vet jag!

Lycka till i alla fall

Teres sa...

Anonym: Kan du inte skicka din mailadress till mig, fru.terber@gmail.com så kan jag skriva till dig där.

Clara, sjukt fint med tårtpapper.

Teres sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.