tisdag 19 januari 2010

Bröllopspepp

IMG_5686
Jag känner mig rätt nöjd nu, det är 6 månader kvar till bröllopet och vi har lyckas fixa bröllopskortfotograf, dj, vigselförrättare, toastmasters och festlokal. Vi har dessutom planerat en massa andra saker som är hemliga, men om man säger som så, det är mer än jag trodde vi skulle lyckas med på så kort tid.

Om vi nu bara kan komma på ett bra vigselställe och en bra matidé så kommer jag kunna sova så lugnt så lugnt i många månader.

8 kommentarer:

Fatima sa...

Vad spännande med bröllop, och så roligt att du låter oss ta lite del av planeringen. Jag gifte mig i September och vi hade buffé med vår egen favoritmat (medelhavsinspirerad fisk, fågel och vego). Det är mitt bästa mattips. Skapar avslappnad stämning när folk får gå omkring lite.

Teres sa...

Fatima! Jo vi hade nog också tänkt ha buffé, känns som om varken jag eller David skulle trivas med att ha massa serveringspersonal och trerätters. Och så behöver man ju inte välja bara en maträtt utan man kan ha massa massa gott. Perfekt!

gotteochvi♥ sa...

vill ni ha nära till festlokalen så man kan gå eller är ni beredda att bussa era gäster från vigselstället till festen?

Andrea sa...

Jag tycker Umedalen som festplats. typ gropen :-)
min mamma gör bästa maten, anlita henne ! Kramar

Nanó sa...

Din blogg har på senare tid fått mig extremt bröllopssugen. Ajabaja!

Frida Gro sa...

Åh gifta sig (gifte mig i maj). Men åh stressen. Skönt att ni har spikat så mycket. Vi gjorde allt på tre månader med någon slags vision att det skulle vara enkelt och härligt spontant precis som vi är...

Teres sa...

Gotte: Vigselplatsen är inte bestämd än, det dröjer nog ett tag. Men det kommer bli bra, det vet jag!

Andrea; haha njae det blir inte gropen, men vigselplatsen kanske blir mot det hållet.

Nano: Haha vad fint, hoppas den fortsätter att vara underhållande.

Frida: Oj vad bra gjort av er. förstår att det blev stressigt. Man har ju en konstig tendens att skjuta upp saker också...

Hurra! Hurra! Hurra! sa...

Åh det kommer bli så bra!