tisdag 27 oktober 2009

Sömnbrist och stress

Jag drömde mardrömmar om bröllopet inatt, hemska oförberedda scener. Ångesten var total och inte ens inbjudningarna hade blivit skickade.

Jag undrar om det beror på festlokal-stressen. Vi hade bestämt oss för var vi skulle vara och allt har känts väldigt bra men igår fick jag redan på att man bara får ha lokalen från klockan 12 samma dag som man gifter sig.
Jag förstår inte, vill inte brudpar dekorera och förbereda sin lokal där man ska ha sin livs fest?

8 kommentarer:

Kråkan sa...

Hm, det låter ju himla konstigt måste jag säga. HAr du pratat med dom eller bara "hört"?

Teres sa...

Ne jag har så klart pratat med honom, jag hoppas det går att fixa på nåt sätt.

Kråkan sa...

Ja, men det gör det säkert! Annars får vi andra styra iordningställandet av lokalen när ni gör er vackra och andra viktiga bröllopsgrejer :)

Fatima sa...

Ojdå ! Låter ju heltokigt.

Jag drömde också massa stressdrömmar innan bröllopet. Dels att jag hade fel klänning och glömt att sminka mig, att folk glömde att komma, att allt gick fel. Lika lättad över att vakna varje gång.

LYCKA TILL!

Bonnieto sa...

Kan du inte terapikolla på det där "How I met your mother"-avsnittet när Lily och Marshall gifter sig, det fick mig att slappna av (bonus är glädjetårrar). Sedan kan du alltid ringa mig ju så kan vi terapia tillsammans. Puss!

Syrran sa...

Det finns många som kan hjälpa er att fixa till lokalen. Om ni känner att ni verkligen vill vara där så ska ni inte låta detta förstöra eran dag.
Ni kan åka dit några dagar innan o tänka ut hur ni vill ha det. Så kan några som du litar på åka dit och fixa till. Det löser sig!!

Teres sa...

Fatima: Ja usch, det här kan verkligen sätta stress i kroppen. Men underbart på samma gång.
Tack för lycka tillet!

Elin: Ja det ska jag absolut göra, vilken säsong och avsnitt är det?
Du kan ju räkna med en hel del samtal.

Syrran: tack!
jag försöker faktiskt tänka så, att det säkert går om man verkligen vill, vill bara inte känna nån onödig stress. Men eftersom vi så gärna vill vara där så kan det kan vara värt.

Katarina sa...

Åhh vad skönt att jag inte är ensam om att drömma mardrömmar om bröllop. Jag gifter mig i sommar och jag har redan drömt flera. Bland annat att vi är mitt vigseln och måste bryta för att jag ska springa och köpa brudklänning! Ojoj, inte kul.