tisdag 13 oktober 2009

Skit.

IMG_8433
Åh min finaste stol/fåtölj räknar nu sina sista dagar, jag köpte den i en antikaffär för 4 år sedan och har älskat den gränslöst under dessa år.
Men nu ser den alltså ut så här, och nu kanske ni tänker, men jaja det är bara att byta tyg men nej det funkar inte så, för det är tyget om är grejen.
Jag älskar ditt tyg min finaste lilla stol/fotölj.
IMG_8434

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske kan du spara merparten av tyget?
T.ex skulle du kunna spara en fyrkant i mitten av tyget och liksom göra en tygram runt. Eller kanske prova på lagning a la hål i jeansen. Det vore ju också möjligt att göra ett lapptäckeliknande tyg med det gamla och nytt tyg. Alternativt tyget från ryggen om det känns mer ok att byta tyg bara där.

Teres sa...

Ja om man hittade nåt fint passande tyg som ger samma stämning och känsla skulle man kanske kunna lappa den lite. tack för tipset!

Candy sa...

Åh, vilken fin. Vad tråkigt att den är så trasig. =(

Luned sa...

Eller kanske börja titta på ffa brittiska tyger på nätet? De har ju ett mycket större utbud än typ Ohlssons och vad nu stället vid Sagagallerian heter.

Du kan säkert hitta något du tycker är lika fantastiskt, och då som tidigare talare sagt spara en fyrkant och kanske göra en kudde?