onsdag 14 oktober 2009

Nu blire sjukömkan.

Jag är hemma sjuk, jag blir väldigt ynklig då. Jag gråter för ingenting och tänker tillbaka på allt som hänt och bilderna visas som en jäkla musikvideo.

Jag tänker på gamla förhållanden, jag tänker på frånvarande pappor och ensamma mammor, mammor som stannar hemma och inte söker. Jag tänker på min mamma som är i Norge och som är så stark som flyttar bort för att ta hand om sig själv.
Jag tänker på hur rädd jag fortfarande är över att gå över tegsbron och jag tänker på hagamannen och jag tänker på hur mycket jag borde ha älskat mig själv som tonåring.

Dessutom tänker jag på unga år och alla misstag jag gjort då som har handlat om sex, bara för att jag inte visste vad vissa saker betydde och personen som skulle få ligga inte brydde sig om att förklara. Det finns många anledningar till att jag ogillar män men det är en stor del av det.

Och det är därför jag så gärna skulle vilja bli sexualupplysare, för ungdomar.

Japp, det var det inlägget, sjuksjälvömkan.

6 kommentarer:

Kråkan sa...

åh älsklingen.
det kanske är klen tröst, men tänk på söndag! Det blir i alla fall lite mysigt :)

Mamma sa...

Puss lilla gumman. Livet är härligt det är till för att njutas. Du blir snart frisk och då känner du det. Älskar dej

Eva sa...

Hej Teres! Jag tänkte ge dig ett litet tips på en blogg som jag tror att du skulle gilla. Den heter Persiljas Hus och passar perfekt att avnjutas i sjuksängen. Hon är så otroligt skön och inspirerande. Hoppas du gillar den och krya på dig!

gotteochvi♥ sa...

KRYA PÅ DIG!

Teres sa...

Kråkan: det är ingen klen tröst, det är en bra tröst!

Mamma: haha det märks att du är kär.

Eva: Tack för tipset. Den var rolig att titta i men synd att hon inte bloggar nu...

gotte: tack så mycket!

Eva sa...

Jo, hon bloggar. Hennes blogg fyrbarnsmamman är avslutad, men hon är aktiv på sin blogg Persiljas hus som finns på Sköna hem.