tisdag 15 september 2009

oinspirerad.

Jag jobbar ju heltid nu, samt går upp tidigt varje morgon vilket leder till att jag är trött. Med min trötthet kommer geuppheten, och med den kommer viljan att skriva här med inte orken att komma på nåt att skriva om.
Så med UnderbaraClara i bakhuvudet frågar jag er nu, ni som läser den här bloggen och på nåt vis gillar den vad ska jag skriva om?
Är det nåt jag missat eller som ni vill veta eller se?

13 kommentarer:

a.m.o. sa...

För mer ett år sedan skrev du något inlägg om att du skulle skriva mer om sex! Det vore intressant! http://minabestyr.blogspot.com/2008/03/sex.html

underbaraclara sa...

Jag håller med AMO om Sex. Sedan vill jag bli pepprad med fina bilder på huset och hemmet ditt. Med tillhörande människor.

Förresten är ni hjärtligt välkommna ut till oss på lite fika och vila när ni vill

kramar

Anonym sa...

Åh, jag skulle vilja se massa bilder av ert nya hem!

anna-karin sa...

Jag gillar iofs massa saker som du skriver om, men några grejer jag kommer på direkt är: mer bilder på hemmet och prylar (du har väldigt inspirerande smak), mer om hur det är att vara mamma (inte bara den ljuva sida, du är bra på att beskriva så det känns riktigt) och mer musik. Gör mer Spotify-listor, jag älskar de få du gjort hittills.

Förresten är det kul med Ica-historier också, jag har också jobbar på Ica och Coop, men bara extrajobb och känner igen mig ibland.

Matilda sa...

Jag vill gärna se ännu mer av ditt hus och dina fina barn!:)

Anna sa...

Jag håller med alla ovanstående! Sex, relationer, barn, vad som händer på Ica, musik, kulturtips, fotografier, ja allt som du har skrivit om hittills har varit bra, intressant, inspirerande. Så keep it up!

Anonym sa...

Precis som nu, bara oftare. Eller ja - mer om hemmet säger jag inte nej till!

Eva Axelsson sa...

Massor av inredning eftersom du helt enkelt är så bäst på det. Loppisfynd och allt kreativt du håller på med. Dessutom skulle jag gärna vilja höra mera om dina tankar kring barnuppfostran. Jag kan behöva lite tips och du verkar ha en skön inställning.

Elina och co sa...

Jag kan bara hålla med, allt det där du gör så bra: hem och hus, kläder och fynd, ärliga härliga inlägg om att vara mor, fler skor, kalas och baktips, mycket fina bilder...

Jag diggar din blogg Teres! Stöt på MIG också i lekparken någon dag!

Kram E

Anonym sa...

Förresten, det vore toppen om hemmet och inredning fick en egen kategori! Så att man enkelt kan kolla.

Anonym sa...

Åhh, jag håller nog med alla ovanstående, fortsätt som du gör med ännu mera inredning, musik och bilder på hem, familj och vänner. Sedan är jag ganska nyfiken av mig och vill gärna veta ännu mera om dig och ditt liv som det är och har varit.

Din blogg är en av mina absoluta favoriter just nu, du du tycks vara en sådan stark och inspirerande människa. Jag blir stärkt av att läsa dig!
/K

Emma sa...

ÅÅh! Jag älskar redan din blogg. Den och UnderbaraClara är mina favoriter. Bästa bloggerskorna verkar finnas i Ume! ;)
Jag önskar mig ändå mer inredning, om dina fina barn och mer om dig! Bilderna är guld och gör hela bloggen.

Tack
Emma

Anonym sa...

Ja, sex og musikktips, og generelt hverdager.