onsdag 1 april 2009

Lägenheten

För lite mer än ett år sedan berättade min svägerskas syster om en femma som hon och hennes pojkvän hade bott i. Hon slogs av tanken att vi skulle bo där och tanken har lixom vuxit fast hos oss också. Så i flera månader har jag gått förbi det där huset och suktat. Och nu är det vårat.

Lägenheten är väldigt stor och lite som villa villekulla-känsla när man går vilse i alla små rum och skrymslen. Det finns Josef frank-tapeter och riktigt fina trägolv. Det finns två hallar till lägenheten, en köksingång och en fin-ingång. Det är högt till tak och alldeles förträffligt fina detaljer, dessutom finns det ett skafferi man kan gå in i.
Det finns en matsal där det redan känns bestämt att framtia jular med familjen(på min sida)kommer firas.

Det känns kul att kunna ge A&J ett hem de kan springa runt i och där vänner kan sova över i ett eget rum utan att behöva sova på soffan.


Och en sak är säker, jag och David är värda det här.

7 kommentarer:

Johanna S sa...

TJOHO! Så himla himla roligt för er! Glad för att ni äntligen har hittat en fin lägenhet, det är ni som sagt värda. Låter som att det är en lägenhet som passar Teres! Ett stort grattis! / Johanna

Anonym sa...

jag blir grön av avund!

evelina sa...

grattis tusen gånger om!! fy va kul! lät fantastiskt och som hand i handske. hurra!

Fatima sa...

Grattis! Ja det är ni verkligen värda. Så fantastiskt att flytta till ett ställe som man känner kommer vara ens hem i många många år. Lycka till! Och tack för en bra blogg!

Anna sa...

Oj vad spännande. Vart ligger denna underbara lägenhet? Bor ni i Uppsala och saknar umeås gator. Stort grattis!

Anna sa...

Bor nu i Uppsala ska det va´så klart

Teres sa...

Tack så väldigt mycket allihopa, vi är väldigt glada!

Anna: Den ligger öst på stan.