onsdag 11 februari 2009

Den perfekta starten på dagen.

Min dag började med en sovmorgon i tystnad, David och kidsen gick till öppna förskolan redan klockan 08.30 och jag valde med gott samvete att stanna hemma. Det var ljuvligt att få vakna själv, dricka kaffe och äta grape själv. Läsa tidningen och lyssna på smiths på hög volym och inte känna en uns av stress eller oro.
Vid 11-tiden gick jag till Kii för att köpa en kjol och förälska mig i den vackraste minimarket-klänning jag sett. Blev inget av den då den kostade 2600kr.
Sen på vägen hem stannade jag för att växla några ord med Agneta på Body Shop och då fick jag en pastellig sminkning av henne, perfekt!
Sen mötte jag upp familjen och tog över barnen och for till mami på umedalen.
Fint finare finast.
5 kommentarer:

a.m.o. sa...

Åh! Vilken dröm! Jag kan visserligen ägna mig åt långa frukostar på mån-, tis- och onsdagar med dagstidningarna som enda sällskap medan Lillebror sover. Men nu var det längesedan sist tack vare ett envist dagisvirus.

Cherry sa...

Men kolla vad vi frukost-synkar!
http://hungrigthjarta.blogspot.com/2008/10/de-skadade-r-farliga-fr-de-vet-att-de.html

Teres sa...

a.m.o: ja jag hoppas att ni/bill blir friska snart så du får återgå till din härliga morgon, för det gör ju verkligen underverk.

Cherry: Haha, det är kanske från din blogg jag blivit inspirerad, tyckte själv jag kände igen upplägget. Grejen var att det fanns ett ägg dessutom men det var redan uppätet.

Anonym sa...

Det är så fint när dina bilder är stora, hur har du gjort!!

Teres sa...

Anonym: Visst är det! Det är min vän tam som fixar det, man får lägga in bilderna ifrån ett annat program, typ. Kan tyvär inte hjälpa dig då jag inte lärt mig allt än, men jag kan återkomma när jag vet.