onsdag 19 augusti 2009

Minnen.

Jag råkade hitta en gammal kärleks blogg nyss, den var fylld till bredden av hans vackra ord som en gång i tiden fick mig hejdlöst förälskad i honom.
När jag hittade honom på den tidens bästa community fanns det bilder i hans galleri på en skog där det stor handskrivna texter på, jag föll. Sen fanns en bild där han låg under ett täcke med bara ett ett par bruna ögon framstickandes, jag föll ännu hårdare.

Vi började skriva till varandra, brev, riktigt brev, skicka blandband och prata om hösten och annat romantiskt, jag trodde att vi skulle gifta oss nån gång, det kändes så.
Men sen blev han tillsammans med sin tjej som verkade fin, då slutade vi skicka brev och vara förälskade. Efter ytterligare nåt år träffade jag mannen i mitt liv och förstod att det är SÅ HÄR det känns när man vill gifta sig med någon, fullkomligt och gränslöst tryggt och kärleksfullt.

Så idag när jag hittade hans blogg(den gamla kärleken alltså) fanns samma vackra ord men ingen pirr i min mage, det kändes bra.

2 kommentarer:

Emma sa...

Hej!
Älskar din blogg. Har kollat lite i ditt arkiv och fann ett inlägg om fönsterlampor gjorda av koppar. http://minabestyr.blogspot.com/2008/07/bra-id.html
Vart kan man köpa dessa? De var helt ljuvliga.

Tack
Emma

fru.terber sa...

Emma: Tack snälla du. Ja jag vet vilka du menar, kommer dock inte ihåg var man kunde köpa dom, men jag tror inte det var i Sverige. Men gör egna vettja, tror inte det är allt för svårt.