onsdag 13 maj 2009

Fuck you Swebus

Minns ni det här?
Förra veckan hittade vi ett till fel på vagnen, ett fel som gjort att vår vagn är helt obrukbar, anledningen till att vi inte märkte det var för att en rem har hållit hop där vår vagn gått sönder.

Swebuss vägrar betala den nya skadan, alltså en ny vagn, och tänker bara betala sufletten, det är alltså 2000 kr istället för 6000 kr. Vi har inte ens fått en ordentlig ursäkt för vad dom gjort, bara att de kan betala några hundralappar för sveda och verk.
Jag blir fortfarande kall i kroppen när jag tänker på vad som skulle kunna hänt om nån av A & J hade haft armen utanför vagnen eller om dom, hemska tanke, hade legat ner.

10 kommentarer:

a.m.o. sa...

Det är ta mig tusan oacceptabelt! Har ni pratat med de ansikte mot ansikte eller per telefon?

David Karlsson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Teres sa...

Bara per telefon och mail, men David är i telefon med sin bror som är en jävla bra juriststudent just i detta nu, vi ska bestrida det här, helt klart. Jag blir bara argare och argare.

a.m.o. sa...

Det förstår jag! Jag blir också arg! Hör av dig om ni behöver någon hjälp!

Teres sa...

YES, du är bra att bli modig och stark av när det kommer till såna här saker.

David Karlsson sa...

The fight is on!

a.m.o. sa...

Teres du borde byta rubriken till "Fuck you Swebus"

Anna-Karin sa...

Journalisten i mig skriker att du måste kontakta tidning, radio eller tv. Tyvärr bor du för långt bort för att jag skulle kunna göra jobbet.
Så här får det inte gå till! Och alla andra har rätt att få veta hur sjukt dumt Swebus är.

Teres sa...

Anna-karin: Ja jag vet, vi har pratat om det men vi tänkte se hur det går idag, idag är stora "gå till anfall-dagen". Jag håller bloggen uppdaterad!

a.m.o. sa...

Det är lite likadant hur det fungerar när man flyger. Hittar man en skada långt efteråt så får man ingen ersättning. Det suger. De har ju fortfarande tagit sönder vagnen eller vad det nu kan vara!