fredag 8 maj 2009

Lyx-frukost

IMG_3484
Det är ju fredag idag så jag och pojkarna åt dinkelvåfflor och frukt till frukost. Till det sjukt gott kaffe i finaste nya muggen till mig och soyamjölk till A & J.

5 kommentarer:

Lisa sa...

Vars får folk dom här sjukt snygga muggarna ifrån!? Berätta.

Teres sa...

Jag köper dom på bokcafe pilgatan här i umeå.

Lisa sa...

Nämen...inte ska jag till Umeå inom någon nära framtid...suck. Tack iallafall. Sjukt snygga.

Rebecca sa...

Jag är så himla nyfiken, är hela familjen vegetarianer/veganer eller är det bara något jag fått för mig?
Jag har varit vegetarian sen barnaben, likaså min hjärtevän, men när vi tar upp frågan att föra det vidare till våra barn (som vi förhoppningsvis får en dag) redan från dag ett så blir det ramaskri från folk runtomkring.

Teres sa...

Rebecca: Ja det stämmer bra, jag och pojkarna är vegetarianer och David är vegan. Dock äter pojkarna mest veganskt eftersom det är D som oftast lagar mat, men dom äter ost och ägg när det bjuds.

För mig fanns det inga tankar på att A&J skulle äta kött, medveten vegetarisk-kost känns självklar, och jag tycker att folk som, för det första, lägger sig i vad vi ger våra barn ska ta sig en titt på vad de själva matar sina ungar med. Och för det andra så vore det väl konstigt om vi skulle ge våra barn mat som vi medvetet har valt bort.
Visst har det funnits folk i våran närhet som frågat mycket eller tyckt vi gör fel, men jag anser att de människorna inte har så stor koll helt enkelt.