fredag 8 maj 2009

Flytten fortsätter

Nu är det inte länge kvar till vi lämnar vår trygga tvåa för den stora femman som ligger några minuter bort. Lite mer öst, lite mer älv, lite mer familje-liv.

Igår packade jag den första lådan med spel, idag ska jag böja packa böcker, det är mycket böcker, väldigt mycket.
När man dessutom inte har så mycket att packa i(än)så är man väldigt sparsam, varenda millimeter i kartongerna ska fyllas, det blir extra svårt när två söta ungar går och drar upp en bok av tre så fort man har hittat en plats för dom.

5 kommentarer:

TMKS sa...

Jag kör böcker i rullväska. Sjukt värt.

a.m.o. sa...

Smart TMKS! Tänk om jag hade varit så smart när vi flyttade. Fy tusan vad jobbigt det var att bära ner kartongerna med böcker i.......

Teres gör inte samma misstag som jag gjorde. Jag packade ner tonvis med böcker i varje låda. Det är jobbigt om man bor tre trappor upp utan hiss.

Teres sa...

Tam: Jo väldigt smart men vi har inte ens rullväskor så det täcker en bråkdel av våra böcker, men man får ta hälften böcker hälften nåt lätt, typ tyger och kläder.

Alex: Ne man får helt enkelt ta och blanda tungt och lätt.
Btw, har inte ni kvar några kartonger som ni vill bli av med?

a.m.o. sa...

Nej, tyvärr. De vi inte använder tog H med till jobbet. Man kan köpa från Jula, inte alls så dyrt.

David Karlsson sa...

"När sedan ens man envisas med att trycka ner ytterligare fem böcker i en redan packad låda blir man ju ganska less."

Well, vad kan jag säga, att flytta är som att spela Tetris, inget får lämnas åt slumpen. Att det sen blir tungt får man leva med, man flyttar ju ändå bara en dag typ vart femte år (förutsatt att man inte heter H. Frykholm) och nån nytta ska man ju ha av sitt gymkort.