onsdag 12 november 2008

Kan inte låtsa bli att älska David Sandström

Just nu på p3 pågår en intervju med David Sandström och Oskar, och det är fan det roligaste jag hört på veckor. Jag gillar hur David tar hela Västerbotten i sin mun och berättar om våran skepsis gentemot poliser och annan övermakt.

Jag blir så stolt över min stad.

7 kommentarer:

Bonnieto sa...

Jag fick tokångest i fredags, jag vet att jag borde tittat på Davids dokumentär med Sara Lidman men jag tittade på Idol istället, jag kände att jag liksom inte orkade med K-special och norrlandsromantik, jag blev faktiskt lite illamående. Fick kulturhetsångest och hemvändarångest, allt i ett. Vet inte varför, det blev väl någon slags kemisk reaktion som påminde mig om det jag skrinsatt.

Teres sa...

Jag kan nog förstå vad du menar, jag känner ofta likdant. Tex har jag fått sådana känslor ang romantiska och blommiga och gulliga inslag i vardagen(trots att hela mitt liv ser ut så).

Du, kan du maila mig in adress, märkte att jag inte hade den..
fru.terber@gmail.com

A.M.O. sa...

Bäst av allt var ändå när han sa att min svåger ska hålla sig till att skriva lyxhotellrecensioner!!!

maria sa...

åh, måste kolla p3:s arkiv om det går att höra i efterhand. Nya skivan är den bästa jag köpt på länge. Är rätt förtjust i honom, mycket tackvare hans fina, fina skägg och alla märkliga grejer han säger i sina mellansnack! Och Tillflykt var härlig också.

Teres sa...

A.M.O: Haha ja det var så himla kul. Jag tänkte på dig då.

Maria: Jag är dock en sån som inte är så jätteförtjust i hans musik, mest honom som person. Men fint skägg har han, han går till samma frisör som jag dessutom, haha.

A.M.O. sa...

Är det sant, vem går ni till? Min frisör är på någon kurs och jag behöver klippa mig!

Teres sa...

A.M.O: Jag går vanligtvis till Pia på wish, hon är grym på klippningar tycker jag(där går David och klipper sig också), sen har jag testat Fia på wow och hon är bäst på färg(klipp med förövrigt), nästan alla jag vet med extremt snyggt hår går till henne.