onsdag 17 september 2008

Gud vad jag önskar jag kunde dansa

6 kommentarer:

Lovisienstadt sa...

Nu fick jag genast sudda bort alla mina fördomar om såna här dansprogram. De är ju helt fantastiska! Gillar att de är så stadiga också, de går inte av om någon blåser på dem. De bara står och blir ett med marken.

Teres sa...

Åh L du ska veta att du missar en hel del sjukt bra och fin dans om du dissar so you think you can dance, jag är glad att jag fick dig att tänka om, tror du skulle gilla andra danser som mia michaels koreograferat. Jag gråter nog iaf en gång varje gång jag ser det eftersom vissa danser är så galet bra och emotionella.

Anonym sa...

Jag har alltid dansat jättemycket, hel mitt liv fram till för 4 år sedan när jag fick ryggproblem.. Jag bölar verkligen ibland när jag ser Mia Michaels koreografier, jag älskar henne!! Jag är så glad att de visar amerikanska so you think you can dance här i sverige också!

Anonym sa...

Hittade din lilla fina blogg idag av en slump. Så fin! Så söta barn!

Men iallafall, jag klickade på dansklippet och började nästan gråta lite på jobbet för att det var så fint. Nu har jag kollat på det kanske fem gånger och är fortfarande lika fascinerad. Och jag visade det för min kille och han blev också stum. Så vackert. Tack för att jag hittade det här, på din blogg.

Sara

Teres sa...

Anonym: Jag med, länge leve kanal 5!!

Sara: Åh vad glad jag blir,tack snälla.
Jag gråter oxå varje gång jag ser det klippet.

Manis sa...

Men herregud så bra. Har de gjort koreografin själva?