tisdag 6 maj 2008

Stackars mina barn.

Jag har blivit helt besatt av att kolla på bebisars perfekta små runda huvuden och blir rädd att mina ungars platta skallar aldrig kommer se ut så, och att de kommer bli arga på mig för att jag sög som mamma i början och gav dom de där platta huvudena.

5 kommentarer:

Alexandra sa...

Förlåt mig nu, men jag tycker att det är så himla fint att läsa om din upplevelse av spädbarnsåldern. Jag minns knappt hur det var ju! Bra att du uppdaterar mig!

Jag var lika orolig som du, men efter ett tag fick även Bill ett runt och fint huvud. Det får nog dina pojkar med inom sinom tid!

Teres sa...

vad bra att du tycker om att läsa om det!

hade Bill oxå platt huvud?
ja jag hatar att man oroar sig för allt hela tiden även fast alla säger att det inte är någon fara och att det blir bra, varför kan man inte bara ta till sig det och njuta av tiden!?

Alexandra sa...

Jo, han hade platt huvud där bak tills han började gilla att ligga på mage. Sen lärde han sig sitta och då var det inte tal om att ligga på rygg längre!

Men egentligen, om man inte oroade sig allltjämt, vad skulle man då göra av all ledig tid? Lite bra, för att få tiden att gå, är det nog att oroa sig! ;)

Hanna Persson sa...

jag visste inte ens att bäbisar har platt huvud, nu slipper jag undra när det händer mig!

Teres sa...

Alexandra, du är så bra, du ger mig alltid så mycket hopp om framtin!

Hanna: Jo de kan få platt huvud när de ligger mycket på rygg, det kan hjälpa rätt mycket med kudde men eftersom jag har tvillingar ligger de extremt mycket på rygg eftersom jag inte kan gå runt och bära på dom hela tiden. De har så mjukt skallben så det är därför det lätt blir platt där bak. Men som sagt, det rundar till sig när de börjar ligga på mage.