måndag 26 maj 2008

Namnfest.

Igår hade vi namnfest för August och Julian i Ersmark. Det var en helt fantastisk dag med vänner och familj, strålande väder, både mat och kakbuffé och en himla massa kärlek.
Tack tack tack alla som var där eller som på nåt sätt uppvaktade A&J på deras dag.


9 kommentarer:

Ellen sa...

Jag gillar verkligen bilden på mig och Karin. Vet inte hur, men Karin har verkligen lyckats få till en fantastisk svenne-min.

Hanna K sa...

fina bilder!

Teres sa...

ellen: ja jag gilar den oxå, tycker ni ser ut som det perfekt paret, haha.

hanna.k: Tack! Älskar bilden på dig, hannes och R-bot.

pump up the jam sa...

Tack för en fantastiskt fin dag, mäktiga pajer och fabulösa bakverk! Jag är fortfarande mätt! Kommer förbi med den dråpligt glömda presenten snart.

pump up the jam sa...

PUMP UP THE JAM = anna ph

Teres sa...

Anna: Ja tack själv kära vän, och tack för låten!! Kom förbi vilken dag som helst, puss.

Pernilla Berglund sa...

Jättefina bilder och tack för i söndags. Det var trevligt och kul att va med! Maten var ju även god och jag blir väldigt glad om ni har receptet på veganpajen!

Välkommen till oss på Haga förresten, ni kan ta en tripp till mig och Hugo och hinna titta in hos Liv och Carl i grannhuset också.

Teres sa...

Pernilla: Tack så himla mycket själv! Jag ska absolut skriva ner davids pajrecept åt dig och ta med det när jag kommer och hälsar på. Men du är aldrig hemma på dagen eller?
Annars blir det nog en helgdag vi måste komma eftersom kvällar sällan funkar.

Pernilla Berglund sa...

Nä jag är ju nästan aldrig hemma på dagen, bara förmiddagar ibland, men det kommer bli mer jobb i juni. En helg passar fint! Vi hörs.