måndag 10 januari 2011

Nej.

Det är ändå vidrigt att Marlena Ivarsson tycker att man ska gå med på att kompromissa som tjej när det kommer till analsex, om man gillar någon och vill ha den kvar det vill säga. Man kan ju iaf låta honom stoppa in ett finger. Till att börja med.

Bra råd, jättebra.

8 kommentarer:

Bulan & jag sa...

Sunt. Fyfaen.

Marte Kristine sa...

Nå har ikke jeg lest det siden jeg ikke følger med i svensk media, men utifra det forteller, har du laget nok en bra post!
Og helt enig.

Vattenbubblan sa...

Men fyfaan!! Det är väl det enda som jag kan säga. Var tvungen att googla fram artikeln och blir rent ut sagt förbannad!

rebecca sa...

blir så matt

Ting som gjør en glad sa...

Haha!

MARIA sa...

men åh, det är så himla sorgligt. extra sorgligt är det att veta att det är inte jag som vuxen som läser dessa "tips och råd", tar dem till mig, och tänker att kärlek och sex kanske handlar om att ställa upp på det jag inte känner mig bekväm med för att behålla någon. det är mitt tonårsjag som har suttit där, läst och tänkt att det kanske är så än då, så som hon säger. jag blir så arg och oj vad det inte konstigt att vi behöver prata om det när det finns sådana idioter till rådgivare som vill få oss att göra sådant som inte känns bra.

systrarna stenlund sa...

Men vad är det med såna där sexualupplysare och relationsexperter? Känns som att de är kanske de själva som behöver lite råd... Tänker närmast på Katerina Janouchs "fantastiska" tips om hur man gör för att inte bli våldtagen. Smart, verkligen!

/Maria

kajsa sa...

fy fan rent ut sagt. stackars alla som lyssnar på hennes råd.