tisdag 25 januari 2011

Fantasivärld

Idag pratade jag med en mycket fin vän till mig över telefon. Han påpekade lite att jag lite för ofta bygger luftslott av ingenting. Vilket är så sjukt sant när jag tänker efter.
Jag är mästare på att läsa in fel saker, och tror nästan jämt att folk ogillar mig när dom väl kommer förbi den där nya peppiga Teres, som folk lär känna först.
Även om jag känt personen i flera år tvivlar jag och hittar på saker om inte allt faller på plats, som tex ett sms som svaras i sista sekunden när jag gått två dagar och tänkt det är inte personligt det är inte personligt det är inte personligt. Sen kom det. smset, som löd, jag älskar dig.
Så det var ingen fara på taket den här gången heller.

Jag måste alltid gå igenom samma tankebana för att komma ur min fantasivärld. Tänka det värsta först, tänka tillbaka på fina stunder, gotta mig i min påhittade tyckasyndommigsjälvvärld för att sedan inse att jag har det så jävla bra och att jag är en kunglig person som man faktiskt ofta tycker om.

Sen äre bra.

Ps: ja jag vet, jag är ett mental case.

7 kommentarer:

Lisa sa...

Men gu', vackra kvinna, du beskriver precis sådant som jag går och tänker på för jämnan, och du lyckas göra det typ hela tiden.
Du äro icke något mental case, så det så! (jag är ju precis likadan jue)

Emma sa...

Ja du är kunglig!!!

Nadja sa...

Känner igen mig i det där!

Fatima sa...

Du sätter ord på mina känslor. Jag har världens finaste varmaste bästa vänner. Ändå går jag ständigt runt och tror att dom inte gillar mig. Så onödigt att lägga energi på. Set ska jag sluta med!

J sa...

Jag tror att vi alla är lite störda. Det är bara att lära sig att leva med det.

Elin sa...

ja jag håller på likadant. hos mig stavas det nog låg självkänsla som bara kommer upp i vissa lägen. därför har folk svårt att hänga med på det dessutom. för jag verkar ju vara cool för det mesta. men så sticker såna här saker till ändå. fan.

varför är vi såna?
får för mig att vi tjejer drabbas hårdare av detta.. kanske för att vi så ensidigt uppmuntras att hålla på med just RELATIONER 24/7.
Och därför läggs det sån oerhörd vikt vid va alla tycker om en osv.

eller i dont know.
kanske är det helt fel.
och ni andra här kommer tycka att jag är ute och cyklar.
och inte tycka om mig..
hjälp!


men du är kunglig minsann!

christina sa...

fan, jag är också precis sådär. fan.
så jäkla onödigt.
knäppt, men jag tror inte att vi sträcker oss till mental case va, please! :-)
ha det gott!