fredag 8 augusti 2008

Ibland blir jag så jävla arg.

Jag ligger hemma och kollar på tv och råkar hamna på Mtv som visar ett program som heter Bam's unholy union. Programmet visar ungefär allt som jag hatar med killar, för de är just de dom är, killar, äckliga jävla killar. Sådana som besöker "horhus" på deras svensexa och som kallar sin fru för kärring och "bossen".
Killar som juckar och tar sig på kuken av nån jävla anledning när de inte kan uttrycka sig på nåt annat sätt. Killar som rapar sin flickvän i ansiktet och som ser på porr och tjatar till sig analsex. Dessa killar brukar också vara de som tycker att internationella mansdagen borde införas. Ursäkta men vilka idioter.
Och ja, jag blir så sjukt provocerad. Det värsta är att de alltid får bra tjejer, sådana som tar allt skit, försvarar dom genom att skylla på att de var fulla och på dåligt humör.
Fy fan, det är sådana killar som gör att man inte vågar sig ut i natten, sådana som gör att man fryser till när man ser ett gäng med tonårskillar.

Fan.

6 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Åh så bra. Jag måste länka in min blogg till detta inkäll. Hoppas det är ok

leila sa...

kunde inte sagt det bättre själv.

Anonym sa...

Vilken tur att långt ifrån alla killar är sådana som Teres beskriver. Har träffat på några, men i det stora hela är det inte stor skillnad på killar och tjejers uppförande. Jag har nog träffat fler tjejer jag inte vill ha något att göra med än killar. Om jag måste välja mellan kill- och tjejkompisar eller arbetskamrater, blir det nog en kille.

Angelica Johansson sa...

Bra skrivet och så sant, så sant!

Anonym sa...

Så rätt! Tur att man inte känner så många såna pojkar (för inte fan är de män) irl.