söndag 27 juli 2008

När man blir less på sitt eget tyckasyndomsigsjälvsnack tar man fram bilder på sig själv som man alltid blir glad av.

jan 2007

feb 2007

Mars 2007

Foto: Sara

9 kommentarer:

A.M.O. sa...

Jag tycker i alla fall att du jämt är urtjusig! Å du, du har ju en hejdundrande klädstil, men jag förstår den uppgivna känslan när man inte får på sig sina kläder. Den har jag själv upplevt!

Teres sa...

Åh Tack Alexandra, jag blir verkligen glad av att höra det, känns skönt i det uppgivna stilhjärtat. När du har fött ut lillebror och när jag blir mammaledig igen och om du fortfarande är hemma kanske vi kan gå milslånga promenader. Jag för att få bort 25kilo och du för att få bort ditt lilla kilo, hihi.

A.M.O. sa...

Naturligtvis ska vi gå milslånga promenader! Jag har beställt hem rejäla hjul till den nya vagnen som passar sig här i Västerbotten. Jag ska gå, gå gå... eller nått... hehe eh? Vi kan väl iaf säga att du kan gå hem till oss på Bölesholmarna, det är en rejäl promenad och så bjuder jag på kaffe.

(är man lat så är man)

Elin sa...

Jag känner mig så typ varannan dag. En kollega la upp en bild på Facebook på mig, jag tyckte att jag var så ful, så det sabbade hela dagen. Jag har inte ens nån pregnositet att skylla mina extrakilon på. Well well.
Jag får bli bäst på något annat än att vara snygg. Och jag tror faktiskt att det är det som är steget i rätt riktning. Jag kan känna mig stolt över att jag kan matcha snyggt och att jag inte luktar Paris Hilton-parfym, det är ju också skönhet på ett mer sofistikerat plan än en platt mage om man säger så... Puss

Teres sa...

a.m.o: It's a deal.

Elin: I mina ögon är du iaf en skönhet på alla sätt och vis. Dessutom är du väldigt bra på att vara en sån person man gärna berättar saker för, det gillar jag med dig fröken E.
Kom hit snart, puss.

annagribbe sa...

hej nätets antagligen tjusigaste tvåbarnsmamma.min flickr är inte på långa vägar klar men här kommer som utlovat en länk. hoppas allt är bra trots oro och nojjor.

Teres sa...

annagribbe: tack pepptjejen, vad glad jag blir av din kommentar. Tycker om din flickr, jag länkar nog oxå om det är ok?

anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
annagribbe sa...

länkar var,här på din blog?
det ska väl funka.
hoppas allt är bra hos dig.tycker att ni borde kunna hitta billigt hus att hyra?....