lördag 12 juli 2008

Bildbevis

Det finns vissa bilder som visar hur man ser ut på det där alldeles för ärliga sättet, när man inte riktigt visste att man blev fotograferad. Jag hatar sådana bilder, jag vill ha min "takortmin". De senast dagarna har jag sett väldigt många kort på mig där jag inte alls gillar de jag ser.
De 10 kilo som är kvar efter graviditeten har gjort att jag faktiskt tycker jag är ful, det beror på att mitt ansikte är pluffsigt och min mage är stor rent av. När jag dessutom stötte på den gravida skönheten Alexandra igår och hon berättade om sin blyga viktuppgång så höll jag på att svimma.

Men alltså nu efter alla bevis på min alldeles för stora mage har jag bestämt mig, på riktigt den här gången, jag ska gå ner i vikt. Det behöver inte gå fort, jag tror inte på bantning och sånt skit, utan jag ska bara ta tag i promenaderna, börjar springa igen och sluta äta allt dåligt.

Yes box!

1 kommentar:

Tess sa...

Jag känner samma sak. känner knappt igen mig själv längre. ansiktet liknar inte det ansikte jag hade innan graviditeten!Tycker dom sista kilona är skitsvåra. Dom sitter som berget!Jag önskar att jag hade uppskattat mig själv bättre innan!Har sett David på stan med twinsen några gånger nu men jag har inte sett till dig!En promenad snart tillsammans vore inte helt fel. kramar