fredag 24 augusti 2007

Fortsättning om det här med mammor.


Jag och David var just och såg Underbar och älskad av alla. En typisk söndagsfilm där tillåme Beck-skämt fanns, sånt gillas i min bok. Hur som helst, Bella som huvudpersonen heter, hennes bästa vän, huga, rysningar, obehagliga rysningar får jag av henne, varför? Jo, för hon är en sån mamma jag är livrädd att bli, gud, man behöver väl inte vara så som småbarnsförälder. Jag kan inte riktigt beskriva känslan man jag får den även när jag ser höggravida kvinnnor på stan , eller när de på mitt jobb pratar om barn.

Mammor som jag däremot blir så sjukt peppad av är min egen, min syster, Tessan och Davids mamma Annika, som inte bara är en sjukt bra mamma utan även topp tre av världens bästa kvinnor. Det finns såklart fler bra mammor men dessa fyra står mig nära och jag kan deras sätt och jag älskar det.

En mamma jag saknar är Karin, jag tänkte på dig ikväll och jag saknar dig så mycket. Men jag älskar dig alltid vet du. Vila i frid.

5 kommentarer:

Alexandra Malmqvist-Olsson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Manis sa...

Hej Teres! Utan mammor skulle man vara helt clueless. Mamman orkar vara den som man alltid blir arg på, bara för att hon vill att man ska lära sig saker.
Jag tror att du kommer att bli en sjukt bra mamma, som gjorde en sån fin grej som du gjorde för ett gäng fågelnördar, du vet vad. Bara det liksom. Tack finis!
Kram /Östman

Tam sa...

Vad nyfiken jag blev nu, vad gjorde hon för fågelnördar?

Teres sa...

Manis: hej! hoppas fågelnörderiet var till er allas belåtenhet, kul att kunna hjälpa till, men håll det bara hemligt så gör jag gärna om det!
Jag vill vara en sjukt bra mamma, jag ska göra mitt bästa.
Love/Teres

Tam: hihi, kanske berättar för dig sne.

Manis sa...

Det är fortfarande en hemlighet, mum's the word!