onsdag 23 februari 2011

Pinsam tystnad.

Vet ni vilken som är min värsta tystnad?
Den som får mig att skämmas fast jag är ensam och vill helst av allt krypa ihop till en boll på golvet för att jag tycker det är så sjukt piningt.

Det är när man ha varit ute och gått, med dom bästa hörlurarna som stänger ute alla andra ljud än de låtar man lyssnar på. Sen går man hem, går in genom dörren, man är ensam hemma och den sista låten är Katy Perrys firework, den är så catchy att man måste höra lite mer, benen vill som inte riktigt va stilla så man bjuder upp sig själv till dans. Sen, helt plötsligt, fastnar hörlursladden i byrån och lurarna åker av.
Då står man där, med sitt flås, med sin kropp studsande mot golvet, och det låter så högt, den tystnaden som uppkommer då.

DET, är min pinsammaste och värsta tystnad.

5 kommentarer:

Anonym sa...

hahahaha så sant!

Kakan sa...

Oh ja! Vet precis vad du menar. Eller när man promenerar med en vän och man lyssnar på favoritlåten i varsin hörlur och ens egen hörlur ramlar ur för att avståndet blir för stort för att det är jättesvårt att gå i samma takt.. Fy alltså!

Teres sa...

Anonym: haha eller hur.

Kråkan: det är så sjukt konstigt, att en tystnad kan va så obekväm ibland.

Elin sa...

Annan grej
men jag tycker DET VÄRSTA är när man har varit ute och gått med de bästa hörlurarna och man kommer till typ adele rolling in the deep eller någon annan mäktig en och man är så fast i känslan av att världen är mäktig och fantastisk och så sitter det en trött liten man vid ens köksbord och sliter håret för att han försöker få till en masteruppsats i statsvetenskap och är i ett totalt annat mood en en själv är.
det hatar jag.
men som sagt. en annan sak.


kram

Malin sa...

haha