fredag 25 februari 2011

Mångfald.

_MG_3634
Jag ska ju inte sticka under stolen med att jag är en samlare. Jag samlar på väldigt mycket saker. En sak jag inte samlar på men gärna har många exemplar av är den här boken.
Igår hittade David den på bokrean för 69 kronor, den blev köpt och utplacerad i hemmet väldigt snabbt. Jag tänker att den får stå där den står till nån fyller år som skulle passa att få den.
Jag blev besatt av Blonde för några år sen, på riktigt alltså.
Jag vägrade avsluta boken för att det var som att avsluta en del av mitt eget liv.
_MG_3637
Hey Dramaqueen!

11 kommentarer:

josefin h sa...

min syster är en passande aspirant för den boken. om hon nu inte själv varit snabb att handla den på rean förståss. och vi vet ju att hon gillar fina saker, och att inhandla dom. hur som, tummen upp för bokrea.

Sanna sa...

jag köpte den också! blir mitt livsprojekt att läsa den, ett av mina största mål i livet.

Elin Jensdotter sa...

vilken tur du har för när jag skulle köpa den går så var den slut överallt! Det är dags att läsa den nu.

Tack för en fin blogg!

Maria sa...

Det är fint att andra verkligen kan bli ett med böcker man själv absolut inte klara av att ens läsa 80 sidor i! Jag och Oates är inte någon bra kombination trots några försök.

maria.argentea@gmail.com sa...

jag fyller 28november tack/maria

Duktiga Tjejen sa...

Den där boken har stått i min bokhylla hur länge som helst, jag tar mig aldrig för att läsa den. Vissa säger att det är den sämsta bok de läst, andra blir som betagna, så jag vet inte om jag vågar chansa så många boksidor när det finns miljontals böcker där ute. Jag har inte gillat andra böcker av denna författare, så jag är lite rädd.

Anonym sa...

Förstår dig helt och hållet. Blev också besatt av Blonde när jag läste den. Ville inte att den skulle ta slut. Saknar den fortfarande då och då. Tack för en fin blogg. Känner ofta igen mig i det du skriver.

s sa...

igår så låg den minsann där och väntade på mig på bokrean, en kvart efter att jag läst det här. såg det som ett tecken på att jag borde köpa den, så nu ska här läsas!

Alex sa...

Jag med! Fast för 79...

Anonym sa...

Snälla, kan inte du namndroppa några fina pojknamn till mig? Är på jakt, men har ännu inte hittat ett helt igenom klockrent - men det tänker jag att du har känsla för! (Kanske "tagna" namn som går bort för framtida ev barn som nära vänner etc redan gjort upptagna - om du inte vill "ge bort" andra namn). Stort tack på förhand!

Hälsningar Klara

Sandra drömkaka sa...

Kan förstå det om du blev så fäst vid boken! Den är ju jättefin och ha där på hyllan också och vilken fin tapet du har :) !