onsdag 17 mars 2010

Väx upp

mojligheternasbarn1
Väx upp gör himla fina tryck. Jag har kollat på hemsidan väldigt många gånger nu och jag ska vänta till den 1 april(då ett nytt tryck verkar komma), sen ska jag banne mig köpa den här T-shirten till August och Julian, kommer vara så himla fin till deras shorts i sommar.

6 kommentarer:

Vivianne sa...

Fantastiskt fina och tänkvärda tryck. Jag önskar att jag hade ett barn att klä i de där kläderna, ovanligt med så mycket tanke och känsla bakom just barnkläder!

Tack för en bra blogg!

/Viv

Emma sa...

Den kan du köpa redan nu. Kolla på februari - Möjligheternas barn. Tjusig är den och jag önskar den fanns i vuxenstorlek.

gotteochvi♥ sa...

åh va fina!

frida sa...

Det är alltid lika kul att se mig omskriven på bloggar. Mina bestyr är verkligen inget undantag! Att klä August och Julian skulle vara en ära!

Saffran sa...

Jag vill bara säga att jag råkade trilla in på din blogg av en slump och nu är jag fast!
Blandningen av personliga tankar, underbara bilder och känslan av "det är på riktigt" är underbar<3
Jag vill bara säga det och jag hoppas att du inte slutar att blogga för din blogg kan nog bäst beskrivas med mysig och dom är det ont om:)

Kram Saffran

Teres sa...

Vivianne: Men du kan kanske passa på att ge bort en sån fin tröja om du känner nåt barn som fyller år, jag lovar det skulle bli succé.

Emma: yes jag vet, men jag ska vänta till 1 april för att se det nya trycket! Jag skulle också vilja ha en sån tröja, skulle va sjukt fint.

gotte: Ja sjukt fina.

frida: Va fint! Inom kort ska jag stolt visa upp dom i dina tröjor.

Saffran: Åh förr i tiden ville jag ha en dotter som skulle heta saffron, fint med saffran. Du är iaf välkommen hit, jag blir glad att du gillar min blogg.