måndag 9 mars 2009

Vecka 2

Vad är det med att ens barn börjar sova sjukt dåligt på natten?
Vaknar tidigt och sover oroligt, pust.

Annars var helgen fin som snus. Jag hann med bodybalance på spa, kalas, fest, dans i svettig miljö, extremt trevliga samtal och häng hos R-bot och Hanna i deras fina nya lägenhet. Flyttbegäret och giftastankar har varit hett mellan mig och David. Känns som en väldigt bra hethet.
3 kommentarer:

a.m.o. sa...

Att de sover dåligt, tror du inte att det kan hänga ihop med att D börjat jobba igen? Sockertoppen fungerar iaf så. En omställning och han sover dåligt tills han vant sig vid det nya. Ungefär som nu, han kan inte sova hela nätterna i sin säng och det tror jag hänger ihop med flytten. Ja, jag inte vet jag men det kanske kan vara en förklaring!

Teres sa...

Alex: ja kanske fast jag tror det började innan han började jobba igen. Jag kommer inte riktigt ihåg. Men jag hoppas det går över snart, de kan ju inte sova oroligt för alltid. hoppas jag

a.m.o. sa...

Det är en fas! Ha! Fy vad jag avskyr den frasen! Hur många gånger får man inte höra det? En fas. Det är visserligen positivt, faser går ju över men ändå... Jag ska hålla tummarna för er! Familjen måste ju få sova!