torsdag 5 mars 2009

Picture this

Jag skulle vilja ha ett familjefotografi, på min familj alltså. Bilderna Andreas tog i julas är ju underbara men de passar bättre till det som de faktiskt användes till och inte nåt som jag känner jag vill rama in och sätta på hedersplatsen i hemmet.

En vän till mig berättade att hon är sugen på att böja ta familjefotografier i gammal stil, alltså typ i hemmet. Svart/vita kort i köket eller i salongen(?), i klädkammaren, på toaletten, ja ni fattar. Jag skulle verkligen älska att ha ett uppklätt foto på oss vid frukostbordet. Lite kaos, fina kläder och mycket kärlek.

4 kommentarer:

a.m.o. sa...

Din vän borde förverkliga sin idé! Vi har också pratat om familjefotografi, men aldrig kommit oss för. Det tror jag beror på att de flesta fotografer i stan tar så in i norden trista fotografier. I en studio med gråmelerad bakgrund.

Teres sa...

ja men jag ska försöka peppa henne, hon måste dock gå klart sista året först, sen kommer hon göra underverk.

Ja jag skulle aldrig få för mig tt gå till en av stadens etablerade familjefotografer, fy bubblan. Inte för att vara den som är den men jag tycker inte det är fint, inte roligt iaf.

TMKS sa...

Johanna tar ju såna bilder, det är synd att ni inte bor här då! www.thedalsland.se

Teres sa...

Men just det, hade ju tänkt nämna henne i inlägget, det glömde jag bort. Hon är ju vrålduktig, vi kanske får boka henne när hela familjen tar sig till göteborg nästa gång.