onsdag 4 mars 2009

Kids

Det är verkligen en helt annan grej att vara mammaledig nu, inte alls som för ett halvår sedan. Nu är det kul, väldigt kul.

Dock blir jag uttråkad rätt snabbt så jag försöker underhålla mig själv med sysslor som behöver göras, detta innebär att A & J får leka mest själv. Ibland känner jag mig dum som gör så men å andra sidan måste det väl vara bra att lära sina barn att leka själva. Jag vet inte, jag går på intuition.

8 kommentarer:

Fittan Fes sa...

Så fina barn du har:)
Kolla in vem som är en RIKTIG förebild enligt oss...
www.fittanfes.com

Lovisa sa...

Nä men de är ju inte ensamma, de har varandra ju.

heartbeats sa...

jag tror du gör helt rätt!
jag var nanny ett år i USA och tog hand om tre underbara pojkar, dock hade dessa barn sedan de föddes alltid haft en barnflicka i huset som ständigt lekte med dom vilket tyvärr har lett till att de har väldigt svårt att underhålla sig själva överhuvudtaget, brist på fantasi framför allt. så känn ingen ångest för det för guds skull! det är bara bra att lära barnen så tidigt som möjligt att leka med sig själva och kompisar i sin egen ålder tror jag.

Teres sa...

Lovisa: Ja dom har ju faktiskt varandra, dock bråkar dom mer än leker med varandra. Tillsammans är man mindre ensam, säga det ju.

Heartbeats: Hej, Tack så mycket för din pepp! vad glad jag blir.

Katarna i storstan sa...

Har inte kommenterat här förut men måste göra det nu känner jag. Jag tycker att det är så befriande att läsa om att andra också blir uttråkade snabbt som mammalediga. Jag har varit hemma nu i 16 månader (!) pga olika omständigheter och stundvis är det ju underbart. Men dagarna blir ju väldigt långsamma ibland också. Jag tänker ofta att jag måste vara knäpp som hellre plockar i och ur diskmaskinen än att leka med min dotter men hon har blivit riktigt bra på att tulta omkring själv och upptäcka allt här hemma. Det värsta som finns är ju ungar som lärt sig att det ALLTID måste hända ngt, jämt. Min lilla tjej kan sitta och kolla en (pedagogisk) film i nästan 20 min och bara vara nöjd. Jag tror barn blir lugna och trygga av att komma bra överens med sig själva. Det är en konst att trivas i sitt eget sällskap och jag tror det är bra att lära sig tidigt. Keep up the good work med din fina blogg!

MARIA sa...

jag läser din blogg,gillar den och länkar till den från min nu.

Hanna K sa...

hihi, vilken fin bild!

Manis sa...

Jag håller med Hanna, bilden är jättefin.