söndag 19 oktober 2008

Upp till bevis

Om allt går som det ska åker jag och David till Frankrike i maj, närmare bestämt Paris. Där ska vi äta godsaker och dricka vin och bo på nåt tjusigt hotell, och så ska vi köpa bedårande klänningar och kostymer.

Detta har fått mig att börja fundera på mitt första så kallade köpstopp.

Av två anledningar funderar jag över det, 1) Jag behöver spara pengar, en familj med dyr hyra och två barn badar inte direkt i pengar. 2) Jag vill gå ner i vikt, 10 kilo vill jag bli av med innan maj och det borde inte vara så himla svårt, om jag lyckas hålla mig borta från skolkritor och läsk så finns det inte så mycket mer onyttigt. Och sen träna lite då och då.

Mitt köpstopp ska hålla på till 1 januari till å börja med, med undantag för god mat, en vinflaska då och då och flygbiljetten. Och så klart alla räkningar och sånt tråkigt som måste betalas.

5 kommentarer:

MammaCita sa...

Vilken häftig idé! Ibland har jag försökt föreställa mig hur det skulle vara att sätta köpstopp på mig själv. Svårt tror jag. Men det är nog smart som du tänker att få unna sig lite godsaker ibland ändå, man behöver ju inte plåga sig själv! Och säkert också lättare om man har ett roligt mål, som resan till Paris. Lycka till!

Teres sa...

Nu när det gått ett tag upptäcker jag att jag glömmer bort mig hela tiden, helt plötsligt har jag budat hem nåt på tradera eller sitter och kollar på nya kameror, haha. Men jag kämpar på!

Kristina sa...

Varför vänta ända till 1 januari i stället för att börja NU?

samma igen sa...

oj, haha, läste fel, trodde det stod att du skulle börja och inte sluta då.

mia sa...

Kämpa på! Oslagbart att ha just Paris som morot - det kan ju inte misslyckas liksom..

Härlig helg!
Kram Mia