fredag 31 oktober 2008

När man tappar peppen.

TACK OCH HEJ DÅ FÖR EN TID.

9 kommentarer:

Lovisienstadt sa...

Men Gud. Skit i den där idioten som skrev. Jag tycker det var en jätteintressant grej du tog upp. Jag tänker ofta på symmetri och vilka kläder som sitter snyggast på olika kroppar. Det är ju en del av samhället. Du får INTE lyssna på en sån där vidrig person.

Teres sa...

Jag har bara fått min beskörda del av elaka kommentarer och jag pallar inte av dom så jag vill inte skriva nåt mer för ett tag, högstadiet all over again du vet.

Lovisienstadt sa...

Jag förstår. Men glöm då inte, tills du dyker upp igen, att jag och så många med mig, är på din sida och tycker du är en av Umeås allra finaste och smartaste. På rikt.

Till alla vidriga högstadiepersoner: ni är en stor fet inoljad dreadlock som luktar illa.

Anna-Karin sa...

Nej, ska du sluta? Nej, jag kommer verkligen sakna dig. Nu känner jag mig lite dum också. Har läst här jättelänge och gillar dig verkligen men är dålig på att kommentera. Om jag hade kommenterat mer positivt så hade du sett att folk inte bara är neggiga. Förlåt! Jag gillar dig i alla fall och hoppas du kommer tillbaka snart.

KRAM!!

Sunkmamman/Cupcakes sa...

Kom tillbaka!
Jag är kort och jag äger en pälsmössa, men jag tog inte illa vid mig, för jag vet att jag är snygg. KOM TILLBAKA!

Teres sa...

Anna-karin: Tack snälla du, jag tar bara en liten paus, jag är rätt dålig på att tjura länge.

Cupcake: Jag kommer tillbaka, alldeles snart, men först en liten paus. Ja men precis, det var inte meningen att man skulle ta åt sig personligen ju, jag blir tex inte sur om nån säger, "Jag tycker det är fult med tjejer som har lugg ner till ögonen" Men däremot blir jag lite ledsen när folk blir personliga mot mig och kallar mig saker.

Frida sa...

Men snälla nån, om du medvetet förstår att du kan trampa nån på tårna så får du vara beredd på att nån trampar DEJ på tårna. som man bäddar får man ligga, eller hur var det nu? Tycker ditt inlägg känns "högstadieaktigt" tycker det är rätt trist med människor som inte har nån självinstinkt... Det är nog bra att du tar en blogg-paus, då kan du ju fundera på att börja skriva lite mer trevliga inlägg här i framtiden, så slipper du tappa peppen.

Tam sa...

Frida, (som du säkerligen inte ens heter för du har lämpligt nog inte angett någon email)

Du känner uppenbarligen inte teres. För om du gjorde det hade du förstått att hon är en av de snällaste och bästa personer som finns.
Du förutsätter även att hon skriver för din skull och att du har rätt att påpeka när hon skriver något du inte gillar.

Personer som du. Som tar andra människors energi är vidriga. Det är så himla lätt för dig att sitta där bakom din skärm och tycka.

Teres tycker också, men hon står för det på sin blogg och har bilder på sig själv och sin familj vilket gör henne långt mer sårbar än vad du är.

Så skärp dig för fan. Du har ett val att inte läsa hennes blogg om det inte passar.

Nu tycker jag att du en gång för alla slutar läsa Teres blogg och aldrig mer skriver något varken positivt eller negativt i kommentarsfunktionen. Jag har hand om Teres besökslogg och har reggat din ipadress och om du envisas kommer jag ta reda på vem du är och ringa upp dig så du får stå till svars.

Tack och hejdå.

Frida sa...

men snälla nån, läs mitt inälgg här ovan en gång till så kanske mitt budskap kommer fram.? om man väljer att gå ut i sin blogg om vad man tycker så får man acceptera att andra säger vad de tycker, exempelvis jag. Och jag heter Frida. Sen gav jag även ett TREVLIGT tips, nåt som inte får bloggaren att tappa peppen framöver.. typ för att vara schysst. ring du mig om du har lust, dock vet jag inte vad vi har att säga varann.