fredag 31 oktober 2008

En sista sak

Anonym:"Jag kan inte beskriva hur fult jag tycker det är med tjocka tjejer som pressar in sina kroppar i rodebjer eller malene birger. Var vänlig och lämna dessa vackra kläder i fred och handla på överskottsbolaget istället.
"


Jo jag tog bort pälsmössor-inlägget för jag trodde inte folk skulle bli så sjukt sura och att det skulle bli sån hets.
Som jag sa till fröken L, det blev högstadiestämning all over again.

14 kommentarer:

Anna sa...

Ja, finns det något mer opeppande än högstadiestämning? Hoppas att din bloggpaus blir kort för förutom att du har fått mig att vilja ha barn så inspirerar du mig även till att ha mina tjusigaste klänningar till vardags. Så återvänd innan jag bara sitter i mjukisar!

Manis sa...

Det är det värsta, när folk inte kan stå för det dom skriver och heter "Anonym". Usch för er.

Vi ses sen, bestyr!

Hanna K sa...

vilken idiot den där anonymen.borde få sig en åthutning som heter duga!

David Karlsson sa...

hanna: done and done!

http://augustochjulian.blogspot.com/2008/10/passa-er.html

A.M.O. sa...

vilkem idiot. jag är så trött på folk som gömmer sig bakom att internet är ansiktslöst. för så är det ju inte.

Anonym sa...

Men du tjejen var det inte du som startade högstadiestämingen? Som man bäddar får man ligga!

Helen sa...

Men guud vad less jag blir på dessa elaka människor som vet exakt var dom ska slå. Jag lämnar sällan kommentarer hos bloggare jag ej "känner", men du känns så äkta. Äkta vacker,levande och god!!Låt dom inte ta dig! Keep up the good work. You stunner!!

Anonym sa...

Men er det ikke egentlig ganske morsomt at folk blir sa SURE av at du sier noe prosaisk a la korte damer i pelsluer ikke ser sa smart ut? Det er jo toppen av humor!!

Du er en hot mama til to nydelige unger, folk sier stygge ting pga sjalusi og for mye fritid. Ta det som et kompliment at de har komplekser i forhold til deg!

MammaCita sa...

Hoppas verkligen att du snart får skrivsuget åter! Vi är många som tycker om att läsa din blogg!

Karin sa...

Teres, tur att jag får njuta av din uppenbarelse i verkliga livet och inte bara genom din blogg för i så fall hade mitt liv blivit skittråkigt i och med bloggpausen. Puss och kram!

ak sa...

Jag tycker faktiskt att ursprungsinlägget var snudd på lika onödigt som kommentaren, även om den senare var betydligt plumpare och uppenbart menad att såra.

Vi styrs redan av så många do's and don'ts. Varför addera ytterligare?

Kråkan sa...

Ja vad säger man? Spontant känner jag att man vill bryta ihop. Men - uppenbarligen är "anonym" väldigt kort, har en pälsmössa och bryr sig alldeles för mycket om vad andra personer tycker om hennes/hans yttre. Personen är inte värd alla dessa kommentarer, snarare ett fet HAHAHAHA.
Nu skrattar vi åt nollan som bara gillar bengetter och så laddar du upp lite bilder på dig i dina allra vackraste klänningar! Det vill sig EN RIKTIG JÄVLA PANGKVINNA MED STIL

ps. jag är själv en benget och nöjd med det (ba så ingen blir upprörd över mitt språkbruk ).

www.vardagsmat.blogg.se sa...

Men VAD I HELVETE!? Varför kan inte folk bete sig? Stå på dig.

Anonym sa...

Jag tycker det där kommentaren var den värsta jag hört! Tycker du e supervacker i alla dina kläder och tycker du e superförebild för unga kvinnor.