söndag 13 april 2008

Med risk att låta bitter.

Jag var på TC ikväll och var sjukt peppad innan. När jag väl stod på dansgolvet kände jag mig som den rosa elefanten som ingen får prata om. Helt missanpassad. Ursäkta mig nu men vad fan är det med alla 20-nånting folk att se likadana ut, snäva korta kjolar och den blommiga jackan från gina tricot som är en rip-off på minimarketjackan från förra året. och ALLA så jävla smala!!

Jag klarade inte av att vara så tjock som jag är nu och dela dansgolv med dessa ärtiga småtjejer, jag klarade inte av att lukta typ kanelbulle och klaga på den höga volymen tillsammans med dessa tjejer. Jag gick hem klockan 00.00 och lände mig helt utstängd från umeås klubbliv, tack och god natt.

5 kommentarer:

Alexandra Malmqvist Olsson sa...

Fast det där är inget nytt fenomen bland 20-åringar! Så har det nog varit i alla tider (och så kommer det att fortsätta). Jag tror att man måste acceptera att man håller på att bli vuxen, det där är nog en av de första signalerna ;)

Klumpigheten sa...

Jag skulle nog känna ganska mycket som du att jag längtade att få gå ut och dansa när man inte gjort det på så länge och att det blir som en bekrätfelse på att man inte behöver vara den där kliché-mamma-personen. Så; ta't lugnt morsan! :) Jag tror att du och jag kommer gå ut och dansa många gånger i vårt liv men kanske inte just nu på ett tag. Du kanske ska börja med att spela skivor istället?

Annika sa...

åhhh hipsters! måste ju hatälska dom. en miniarmé i american apparel inspirerat-vicemode. nu förkastar jag inte AA, dom har fantastiska plagg som jag själv bär men jag gör det för att jag tycker de är bekväma och fina. inte för att jag vill vara en vice-tjej som ser snett på alla andra pga ja just det, dåligt självförtroende!

jag pallar inte att promenera i sofo för där är ALLA sådär. hela götgatan är en catwalk. fast då tänker jag att det är inte mitt problem och jag ändå kommer vara mer fab än alla tillsammans och så är det för dig med teres, det är sant! glöm kidsen och glöm inte att du är alltid finast på stället!

Teres sa...

Alexandra: Jo men precis, det var just det, jag kände mig vuxen, vuxen och utanför.

Tam: Men grejen var att 2 veckor innan hade jag varit på umeå open och dansat och inte alls haft samma känsla, det var verkligen en råkul kväll, kände mig snygg och säker.
Men precis som du skriver ska jag nog satsa på dj:andet istället.

Annika: haha, ja jag brukar faktiskt tycka jag är så sjukt mycket coolare än dessa brudar, men jag hade just fått mens för första gången på 11 månader så jag var nog lite extra grinig.

Alexandra Malmqvist Olsson sa...

Äh! Det är ju precis det dessa tjejer vill vara - vuxen! Tänk så!