tisdag 18 december 2007

Goda råd är dyra, så använd de sparsamt, TACK!

Man får så sjukt mycket goda råd när man är gravid. Speciellt av nyblivna mammor som säger att de västa de visste när de var gravida var goda råd, men att de BORDE ha lyssnat på dem.
Okej, visst jag förstår att man säkert vet så mycket mer när man väl har barn, och att man bara menar väl men det står mig just nu upp i halsen.

Jag kan inte ens påpeka att jag tycker det är jobbigt att vara trött eller klaga när det är lite oreda hemma utan att någon ska komma med "ojoj vänta du bara..."

Mest arg och irriterad blir jag när föräldrar inte tror att jag kommer klara av att ha vårat hem lika städat och fint som det är nu. Nä det kanske inte kommer att vara lika fint, men låt mig iaf få ha tanken om ett fortsatt perfekt hem kvar, för guds skull.

För så här är det, jag kan inget annat än att städa och hålla fint, tragisk men sant.

1 kommentar:

Hanna sa...

Folk vet ingenting. Graviditeter är skit- barn är fina! Och det känns ju lite värt att vara trött för barns skull. Men inte innan de kommit ut finns ingen anledning ju- graviditeter är bara... skit.

Och man har väl så fint man vill, eller? Men det där med att du bara skulle vara bra på att städa har jag svårt att tro. Det är också skillnad på rena och välstädade hem och trivsamma hem- och lyckas du med det senare kan du bra mycket mer än att städa...