tisdag 1 mars 2011

TP

IMG_9393
Jag vill se Twin Peaks igen. För nu är det alldeles för länge sen nån peppade på att börja se den som inte ett den förut.
Det är verkligen min bästa serie att se med nån som ser den för första gången. Det är kul att höra folks teorier och funderingar, och se deras miner när Bob dyker upp.

10 kommentarer:

Annika sa...

Min pojkvän har precis börjar se! Jag är lyrisk och tycker att han inte tittar tillräckligt ofta.

Karin E Jansson sa...

Jag har inte sett den än, går liksom och spar på det, vill att tidpunkten ska kännas rätt.

Jennie sa...

Älskar också twinpeaks. tänker se om, men försöker få med min killen. han måste ju också uppleva den! men vi är fast i sopranos just nu.

linn sa...

åh. hade jag bott i umeå och inte i lund hade jag gärna ställt upp som frivillig.

Teres sa...

Annika: Du är lyrisk med all rätt, det är det bästa som finns.

Karin: den bästa tiden är när man kan kolla på typ 3-4 avsnitt varje gång inom ett kort period. Åhhhh

jennie: Ah okej, men efter sopranos, sena vårkvällar, då kan ni se tillsammans, vore ju typ perfekt!

Linn: Det hade du väldigt gärna fått gjort! men då skulle vi först ha spelat tennis och sen belönat oss med tre avsnitt.

J sa...

Ja, vi kollade på det i somras när vi väntade på en bebis som aldrig ville komma ut. Jag är fortfarande labil över Bob-grejen (så fort jag har sömnproblem ser jag honom i spegeln, i natt t ex), kanske inte det mest psykiskt stabila tillståndet att dra igenom TP för första gången men ändå, värt det!

Martina sa...

Åhå! Hemma hos oss.

Jag vill också se om snart, gud så fantastiskt det är.

Magpies at Sunrise sa...

Fick dvd-boxen i julklapp och såg färdigt för några veckor sedan. Blev grymt kär i introt, kläd-inspirerad av Audry och målade till slut ett porträtt av en uggla. Så den satte spår. Kul med David Duchovnys lilla inhopp också, följde Arkiv X slaviskt som liten, hade inte rätt kanal för att se TP.

Mimmi sa...

Åh, ja, visst känner man sig som en lite bättre människa när man fått ännu en person att upptäcka TP:s storhet? Som att man förändrar världen åt rätt håll.

Rebecca sa...

Twin peaks är min bästa också. Sen vill jag säga att jag ju faktiskt läser din blogg, men inte orkade svara på frågorna nedan då jag fick ett så tråkigt besked. Men så du vet. Din blogg gör mig glad!