lördag 16 oktober 2010

Lördag

_MG_3063
Idag har vi strosat runt typ hela Paris känns det som, jag har hittat parfymen med stort P och en råfin klänning på Cos.
När vi var på väg från Cos springer det fram en extremt söt tjej till oss, hon presenterar sig som en bloggläsare och jag förstår direkt att det är Fanny Som i ett tidigare inlägg hade gett oss tips på oturistiga grejer. Det var väldigt kul och oväntat. Även Paris är litet ibland.
_MG_3053
Av en slump hittade vi hotellet som var etta på min bo-lista men som inte hade några rum lediga under den här tiden. Det var precis så fint som jag hade väntat mig.

5 kommentarer:

Kenny sa...

Coolt med Paris, verkar som en grym stad. Undra om det var Fanny, som vi känner litegrann, som är tillsammans med min polare John. Dom jag snackade om, som vi tyckte att ni skulle hooka upp med när ni var i Paris, dom bor där numera.

Hoppas ni får det grymt trevlig i Paris.

Teres sa...

Kenny: men just ja! hade glömt det där med att ni kände ett par här i Paris, fasiken vi har pratat å pratat om att vi verkligen borde ha haft någon att hänga med här? Heter den där tjejen fanny på riktigt?

Kenny sa...

Haha ja ni borde verkligen hänga med dom de är sjukt trevliga. Och ja hon heter Fanny så det känns ju väldigt troligt att de var hon ni träffade :) Vi kan försöka styra upp nån slags date om ni är peppade?

Lisa sa...

Tänk, jag drömde inatt att jag i Paris och att jag mötte dig i metron. Du var väldigt söt men fruktansvärt kort, 140 kanske. Det var iallafall fint att få vara lite i Paris.

Anonym sa...

Nyfikna jag undrar vilken fin parfym med stort P du hittat? Paris är underbart ; )