torsdag 14 oktober 2010

au revoir

©rebeckauhlin-51
Rebecka Uhlin

I morgon drar jag och min man till Paris för att uppleva hur det känns att fara på bröllopsresa. Vi ska äta gott, dricka gott, ligga skönt och se en himla massa saker.

Bilden visar de fem personer som jag kommer sakna mest under den här resan. Och jag hoppas Paris kommer visa en bättre sida för oss än den gjorde för er på den där nyårsnatten i Metron.

Vänligen
Teres

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag & Fästmannen var i Paris sommaren 2008 och åt på en trevlig, fyrtiotalsinspirerad restaurang som heter Les Zazous - ett middagstips!
Du kan läsa mer om restaurangen här;
http://paristips.blogspot.com/2008/05/keps-och-hngselkldda-gossar-serverar.html
Och vägbeskrivning med karta finns här;
http://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g187147-d787138-Reviews-Les_Zazous-Paris_Ile_de_France.html

Vi hade jätteotur med maten på nästan alla matställen vi åt på under vår resa, det smakade inte särskilt bra och var svindyrt, men Les Zazous var i sammanhanget billigare och var ett riktigt trevligt ställe med jättebra personal som verkligen gjorde sitt allra bästa att försöka förklara den franska menyn för oss!

Anonym sa...

Teres! Jag bor i Paris nu och kollar in din blogg så gott som dagligen (hoppas på nya inlägg lite för ofta kanske haha). Jag tror att ni skulle älska ett område som heter Butte-aux-Cailles - ganska nära Place d'Italie. Mysiga restauranger, pubar och caféer, som man inte alls hittar när man vimlar runt i Paris och är turistig. Man tar bara metro 6 och hoppar av vid "Corvisart" alt promenerar från Place d'Italie.

Antar att du redan fått massa tips alt kanske redan kan Paris men detta är hur som en pärla:)!

Kram
Fanny

Teres sa...

Fanny!

Tack så himla mycket för ditt tips. Vi ska verkligen åka dit, har du nåt mer tips tar vi tacksamt emot, typ bra matställen(veggi), kul vintageshopping osv. känns bra att få tips från nån som bor i Paris!