torsdag 1 april 2010

to die by your side is such a heavenly way to die

0000000400011
Helt plötsligt säger min vän Hanna.K att "han från spung" spelar i West side story, WSS spelas just nu på Norrlandsoperan i Umeå, Alltså, detta betyder att Daniel Larsson är i samma stad som mig. SOM MIG. Åh jag kan inte med ord beskriva vad spung betydde för mig när jag såg den, jag var så hängiven och jag förstod helt och fullt. Den sista scenen är fortfarande så gripande att jag knappt kan se den.

Till saken hör den att tre killar som är med i WSS bor i lägenheten ovanför oss, men tyvärr var han inte en av dom. MEN, han har, precis som jag tvillingar, i samma ålder som A &J dessutom. Det betyder att om vi träffas kommer vi kunna snacka om kids och bli vänner, kanske extremt bra vänner om det vill sig väl.

Eh.
Starstruck för att citera Hanna.K

5 kommentarer:

Maria sa...

Jag vågar inte kolla på serien fast jag har dem på några videoband sedan tiden det begav sig. Jag är rädd att jag nu som 30-åring ska bli besviken och att magin med serien ska vara bort...

Men det var en fin upplevelse att se WSS och se honom kliva upp ur källaren i första scenen han var med i!

Linda sa...

åh spung! så bra. laddade ner det för ett tag sen och sträckkollade. var helt galet fint.

och sådär starstruck är jag för marit bergman, hon var inne i min butik igår och handlade och jag blev helt nervös och ville säga hej och fråga om vi skulle gå fika och prata om hennes hund och hennes lägenhet. typ.

Nanny.a sa...

MEN Teres jag såg han ju på biblans när jag drack kaffe, med två blonda kids, jag har sett han va, ha! ingen aning vem det är men uppmärksammade ändå.
/Nanny

Anonym sa...

Spung. Magiskt säger jag bara. Å å å.

Anonym sa...

MEN WHAAAAAAT!
Jag d-ö-r.
Om jag hade något s.k. "frikort" i min relation så skulle det utan tvekan vara Daniel Larsson.