onsdag 21 april 2010

Slut för ett tag.

Jag behöver en paus från den här bloggen. Förälskelsen är över och vårat förhållande går mest på rutin. Jag har ett annat förhållande AFK som jag vill lägga all min kärlek på. Ett stundande bröllop behöver också min uppmärksamhet, likaså två sötgrötar och en drös vänner.

Så hejdå för en stund.

16 kommentarer:

inmanejable sa...

För mig är det tråkigt, för jag älskar verkligen din blogg och dina vackra bloggar. Du har inspirerat mig massor inför den dag jag har ett hus att inreda som jag vill, och till saker jag ska sy och måla och allt möjligt.

Men för dig är det bra, eftersom du har valt det. Jag hoppas att du kommer att ha en fantastisk tid och att du får fira ett alldeles alldeles underbart bröllop.

All lycka och välgång till er!

Emmy Glans sa...

Ta hand om dig under tiden du har bloggpaus!

Förresten Björn Afzelius låt tusen bitar är så himla fin, kom själv ihåg när jag va typ fem år, då va den min absoluta favvo låt, fick aldrig nog av den, brukade dansa i vardagsrummet till den. Kul att höra Maia Hirasawas version också!

Anonym sa...

:(

Anonym sa...

KramKram lycka till med allt,det kommer attt bli jättebra !!!
// Camilla i varberg

Hanna sa...

Vad trist. Jag är rätt osynlig när det gäller kommentarer, men jag brukar kolla din blogg varje dag. Den är fin. Stundnjut du!

Anonym sa...

Neeeeej...:(

Hillevi sa...

Jag har ganska nyss hittat din blogg och jag gillar den skarpt, verkligen! Så för min del känns det förstås väldigt tråkigt, men jag har full förståelse för ditt val. Lycka till med bröllopet, sötgrötarna och allt det där andra som är livet.

Kari sa...

nei :( Men lykke til med bryllupsplanleggingen. Jeg kommer til å savne alle musikktipsene dine.

Anonym sa...

hejdå. Hoppas att du kommer tillbaka.

Joanna sa...

men ja klart du ska.
men nej skit vad tråkigt för oss.

jag väntar iaf.

Anonym sa...

Såg dig på stan idag. Höll på att heja, men kom på att vi inte känner varann. Har dock följt din blogg ganska länge och jag tycker du är himla fin på alla sätt och vis, och jag diggar dig. Du är en bra förebild för tjejer och kvinnor och fler borde vara som du. Puss på dig!

A.M.O. sa...

Nämen! Vad trist, men jag förstår! Lycka till med allt!

Anonym sa...

Trist men klokt. Ha det gott nu och välkommen tillbaka när du har pausat färdigt!

Anonym sa...

Ett bättre förslag: lägg ner bloggen helt.

Emma sa...

Kommer sakna dig! Du var/är min favorit!

Josefin sa...

Åh nej, jag som nyss hittat hit och läst igenom hela din blogg och älskart! Visste jag detta skulle jag läst långsammare :)

Hoppas du återkommer med ny inspiration efter en fin och skön bloggpaus. Och tack alla kloka ord du bjudit på hittills.

Kram från en främling