måndag 16 juni 2008

Skolkatalogen.

Jag läste ett blogginlägg som fröken A.m.o hade skrivit och kunde inte låta bli att börja tänka på min tid på högstadiet.
Jag var så jävla rädd på den tiden att passa in, min värsta mardröm var att jag skulle vara en i massan, jag ville stå utanför den och tillhöra en mindre men dock så sjukt mycket coolare grupp.
I högstadiet fick jag diskutera min veganism varenda dag i 3 år, fatta hur less man blir då, vilka idioter jag tyckte jag delade skola med. Otaliga gånger fick jag mjölkglas över mig i matsalen och folk kastade kött i korridorerna.
Att jag dessutom var feminist, politisk aktiv och hade annorlunda kläder verkade vara provocerande för de flesta.
Men så här i efterhand tycker jag ändå att högstadiet är en tid jag minns med skräckblandad förtjusning, jag började som HippieTerez, gick vidare till HcTerez och sen i nian "blev" jag den stil som jag skulle tillhöra flera år framöver, GothTeres.

HippieTeresz

Min dåvarande bästis som gör ett tydligt statement.

Allt lyssnande på The Cure och Siouxsie satte sina tydliga spår.

6 kommentarer:

Bonnieto sa...

Åh hjälp! De där skolkatalogerna har jag tittat i så många gånger, jag minns alla ansikten, även hos de jag inte kände. Jag minns BH-veganen jättetydligt! :D

Världsmedborgaren sa...

haha jag minns också BH-veganen och även spread beaver tischan...
jag var så jävla svarthårig och hemsk också så var lugn!

Sofie sa...

jag har inte läst din blogg sen vi åkte utpmlands typ, men det var jätteroligt att läsa allt nu :) jag älskar sune, det är verkligen så himla bra! rudolf är ju helt oslagbar. jag antar att du sett sunes jul också?:)

Pernilla Berglund sa...

ah haha jag minns alla de där bilderna! så fint och så länge sen!

sanna sa...

Du är min Idol Teres!

Anonym sa...

AAAAAH haha, hoho! det är en sak att höra talas om alla stilarna, en annan sak att se dem! fantastico.