tisdag 23 oktober 2007

Jag är inte riktigt mig själv nu för tiden, och det är verkligen inte meningen att gå ut över vänner, inte på telefon eller irl. Men jag är en dålig stressmänniska, minsta lilla grej och jag flippar ut och just nu genomgår jag en förändring stor som jag vet inte vad och ibland får jag lite panik över det. Det kan visa sig genom opepp på telefon eller allmänt missnöje. Men det går över snart, jag måste bara få tid att anpassa mig, herregud, inom 4 månader ska jag vara tvåbarnsmamma.

Det som stressar mig just nu är min kropp och det som händer i den, det rör sig två små heartbreakers i den mest hela tiden, sen hela grejen med lägenheten och alla som tjatar om att vi verkligen "borde" flytta, jag vill inte!! Sen innan jul ska min tandställning på och jag borde ta körkortet. Sen som körsbäret på glassen vill jag hänga med i det som ni andra gör, men min kropp säger nej och jag kan varken gå ut och dansa eller göra andra saker som räknas som självklara, så ni får ursäkta att jag kan komma att bli lite grinig ett tag framöver.

5 kommentarer:

Anonym sa...

äh, skit i att flytta. enda anledningen till att flytta om man får barn är om man känner att man aldrig får vara ifred. vill man inte ska man inte! hänvisa till förr i tiden och be folk lägga av.

physalis sa...

Klart ni inte behöver flytta! I alla fall inte första året. Sen kanske. När de börjar kunna röra sig på egen hand. Och be inte om ursäkt. Det vore ju snarare konstigt om du ville ut och dansa varje helg. Jag skulle vilja träffa dig oftare, men allt har sin tid. Nu är det din tid.

Alexandra Malmqvist-Olsson sa...

alltså en sak kan jag säga, utan att verka pretto eller så. man måste nästan ha två rum i alla fall, ett sovrum att stänga dörren till och ett vardagsrum med en skön soffa och en mjuk matta. mer än så behöver man inte.
men ni har väl två rum redan, så då är det ju inget problem! sen när ungarna blir större och behöver ett eget rum (vilket de inte behöver förrän de typ fyller två år) så kan ni börja fundera på att flytta! bill som är tre år har fortfarande svårt att leka i sitt rum men han sover där så han får ha kvar sitt rum ;)

Annie sa...

1) ååh heartbreakers!! jag hoppas fortfarande att du också lyssnar på mig när det gäller rådet att lyssna på wham under förlossningen haha

2) lyssna inte på andra, gör som du vill! ditt liv, dina kids, det kommer bli skitbra!

3) jag vill träffa dig!! jättemycket. och lägga handen på discokulan om jag får.

Teres sa...

Anonymen: Ja jag brukar alltid ta upp en familj som visades på tv för ett par år sedan, som bodde i stockholm och de var en vuxen och tre barn, de delade på en etta. OCH de klarade det.haha.

Physalis: Nä men grejen är ju den, det är inte lägenheten det är fel på utan trapporna. och dom sitter där dom sitter tyvär. om vi ändå bodde längst ner skulle inte ens tankarna finnas men det blir lite, eller snarare väldigt jobbigt nu när vi bor längst upp.
jag skulle oxå vilja träffa dig oftare, dte var så fint att bara springa in i dig på schmäck senast. älskar dig.

Alexandra: Precis, vi har en tvåa, med väldigt skönt sofffa och matta. men som jag skrev till Anna, det är våra förbaskade trappor som inte är roliga alltså, jag kommer nog vara fast här som mamman i Gilbert Grape när jag blir höggravid om ett par månader, haha.
Men jag vill inte flytta ändå, speciellt inte nu, jag är så otroligt hemmakär och skulle inte vilja känna mig "otrygg" som man lätt kan göra i börjar av en flytt när mina två heartbreakers kommer till oss.

Annie:
1.haha ja enda sitt ditt sms har jag kallat dem för det, tycker det passar perfekt! haha ja antingen Wham eller Pet shop, dom är ju oxå 2 av de manliga könet!

2.Tack, jag ska göra mitt bästa, tycker jag och David är rätt kloka så vi borde ju verklgen klara oss.

3.Du, då får lägga båda dina händer på min mage om du vill när som helst, kom bara hit för jag saaaknar dig!