tisdag 30 oktober 2007Jag minns så väl året mellan 9:an och 1:a ring när jag gick kultur och media. Jag var upp över öronen förälskad i E och spenderade alla mina kvällar hos Jonas. Vi spelade in filmer, kollade på filmer, grät och käkade massor av kvällsfika. Bruce-låten Sad Eyes var min favorit och jag minns att jag gav E en stor Bruce-docka i födelsedagsprenet. Gud vilka tider!

3 kommentarer:

martina sa...

OJ, är det så länge?! Jag tänker att jag borde upptäckt det tidigare. Jag är ALLTID på toa när jag är på maxi! Och om du så känner för det får du gärna hälsa beslutsfattarna om toaletterna att det är ytterst uppskattat. En femma har man aldrig, den ligger ju i vagnens myntlås.

physalis sa...

Jag såg bilder på dig från kanske den tiden eller lite senare i gymnasiet, som Johanna G tagit. På en bild sitter ni på en gräsplätt vid Prästbordet i Skellefteå. Det kändes overkligt att du vandrat på mina gator och att jag varit helt ovetandes om det. Och jag kände en slags nostalgisk känsla över ditt liv, ungefär som man gör med sitt eget, fast med ditt.

Teres sa...

Men åh så fint. Hade ingen aning om att sådana bilder existerar, men jag antar att det måste ha varit i sammanband med nån trästocksfestival.

Du är fin du.