söndag 30 september 2007

Julstämning

Jag har inget att ha på mig, och nej, jag menar inte att jag inte har några kläder, för det har jag, massor, snygga dessutom. Jag menar jag har blivit så stor att 85% av min garderob är för liten, spänner antingen över brösten eller magen. Jisses. Det är tur att jag har David och Karin som ställer upp och testar mina kläder så det blir någon slags användning av dem iaf. Och sjukt söta var dom, båda två.

Jag har en julstämning inneboende i min kropp, igår lyssnade vi på julmusik och drack must. Idag åt jag tomtegröt och clementiner.

3 kommentarer:

Annika sa...

Jag antar att ni lyssnade på Last Christmas av mitt Karin-sms att döma. Jag längtar efter er!! Tur att jag har en Wham!-dvd iallafall.

Teres sa...

haha japp, vi lyssnade på den, all I want for christmas, wonderland och driving home for christmas, en underbar afton. Jag saknar dig med!
Nyår nästa va?

Annika sa...

Jag tror tyvärr inte det. Vi ska fira jul i Stockholm i år, jag är inte så peppad på det men det är de andras order. Så jag kommer nog jobba på nyår pga fett OB. Tänkte jag.. Men vi får se. Umeå känns ganska avlägset... Finns en risk att vi kanske inte ses förrän du är sprickfärdig min sköna :(