tisdag 1 juni 2010

Hejdå/adjö

För en stund sen berättade en kär vän för mig att han inte kommer komma tillbaka till Sverige. Efter lite mer berättande om stora planer förstod jag att jag aldrig kommer få se honom igen. Ibland känner man bara på sig att det där hejdå/adjöet är en avslutning. Vi kommer inte ses mer.

Det känns sorgligt.

5 kommentarer:

Mari sa...

Åh! Det känns så sorgligt men jag är lite i samma situation. En kär vän som jag umgåtts med intensvit i ett år flyttar till Australien. Och vi båda vet att den här veckan är hej då. Vi kommer inte ses mer. Kanske bara nått kort meddelande på Facebook. Så är livet. Människor kommer och går. Jag har insett det nu.

Plipp sa...

Hjärtat, du vet att livet är ett stort okänt. Vi kan aldrig veta vad som väntar på oss, vilka avsked och återföreningar vi kommer att få uppleva. Jag hoppas att vi ses igen Teres.
<3

Lonesome Mama sa...

Livet är grymt konstigt, det bästa är att man aldrig vet vad som kommer hända med det.

Anonym sa...

jag har varit med om ganska samma. en kär gammal vän som flyttat utomlands. vi träffades som hastigast när han var hemma på besök för första gången på två år. jag blev kär i honom eftersom han alltid varit en älskad vän länge och vi verkligen fördjupade vår vänskap över telefon osv när han varit hemma på besök. när han farit tillbaka till andra sidan jorden förstod jag att han absolut inte har planer på att flytta tillbaka till sverige. han kan mycket väl vara kärleken i mitt liv, men det kommer aldrig att bli...

Anonym sa...

Säg inte så där. Vad hindrar dig ifrån att nån gång i ditt liv åka dit och träffa vännen? Det är inte som att han försvinner från jordens yta och att du inte kommer kunna ta dig dit nån gång. Du kanske inte kan det nu, men i framtiden :)